29 April, 2009

ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΘΑΥΜΑΤΑ ΣΤΟΝ ΤΥΠΟ

Διεργασίες στον Ελληνικο τύπο με ορίζοντα τις Ευρωεκλογες.Να περιμένετε μεγάλο μπαμ.Γινονται τέτοιες χοντρές διεργασίες που θα θυμίζουν 1980-81 τότε που χάθηκαν εν μια νυκτί οι πανίσχυροι τυπογράφοι . Ο μακαρίτης ευπατρίδης Ράλλης τους μάσησε -και περάσαμε στην φωτοσυνθεση.Τοτε πήραν σύνταξη τυπογράφοι με 10-12 χρονια προϋπηρεσία.Τέρατα που σκέπασε ο χρόνος και η σύμφωνη γνώμη της τότε αντιπολίτευσης..
Σήμερα δεν εχουν αλλάξει και πολλά,βέβαια υπάρχουν τα BLOGS ,το παιχνίδι εχει ανοίξει,αλλά..
Ετσι λοιπόν μαθαίνω οτι ψήνεται μια πολλή χοντρή παραγραφή των χρεών του τύπου που κάποιοι την ανεβάζουν στα 7-8 δις.Φυσικα ετσι ησυχάζουν οι τραπεζίτες απο κριτικές,το κεφάλαιο ανασυντάσσεται έχοντας τα νότα καλυμμένα και το...σύστημα δουλεύει ως καλώς γνωρίζει..
Ειναι και το άλλοθι του συζύγου της Καρλα Μπρουνι.Δεν ηταν πρώτος ο Σαρκοζι που πρότεινε ενίσχυση του τυπου για παράκαμψη της οικονομικής κρίσης?
Κρατήστε λοιπον την πληροφορία και την...ημερομηνια.Το παιχνίδι είναι πολύ χοντρό και παίζουν κυβέρνηση,αξιωματική και ελάσσων αντιπολίτευση...Το δε πουλακι που κελαηδησε το σεναριο,ουτε που απαντησε οταν ρωτησα αν φουνταρει το ΒΗΜΑ,η ΕΞΕΔΡΑ,και κατι νεοκοπες κυριακατικες...,με τα λιμα δεν ασχολουμεθα λενε οι....χαρτοπαικτες.

No comments: