04 April, 2009

ΦΕΡΤΕ ΠΡΩΤΟΤΥΠΙΑ ΣΤΙΣ ΔΙΑΔΗΛΩΣΕΙΣ

Υποκλινομαι στον ανωνυμο μαγκα που ερριξε το συνθημα.Αν ο πλανητης ηταν τραπεζα θα τον ειχαν σωσει. Ο ανωνυμος που εδωσε το συνθημα ειχε σαφως πιο πολυ μυαλο απο χιλιαδες επωνυμους. Ενα παρομοιο ξυπνιο μυαλο και ενα ξυπνιο συνθημα χρειαζεται για να αλλαξει ο παραδοσιακος τροπος διαμαρτυριας.Αυτο σκεπτομουνα μπλοκαρισμενος πισω απ την διαμαρτυρια κατα του ΝΑΤΟ στο κεντρο παλι σημερα.
Φυσικα και δεν εκφραζει παρα μονο συμφεροντα σημερα το...αμυντικο συμφωνο του ΝΑΤΟ ..Αλλα μηπως και εκφραζουν ακριβως αυτο που θελουν να πουν σημερα οι διαμαρτυριες?
Σημερα βρε συντροφοι εναντιον του ΝΑΤΟ ?Σημερα χρειαζεται κατι αλλο.Γιατι σημερα διαπιστωνεται και υπογραμιζεται απο παντου οτι οι ΗΠΑ σε πολιτικο στρατιωτικο και οικονομικο επιπεδο ΔΕΝ τα καταφερνουν ,δεν μπορουν,χωρις συνεργασια κι αλλων. Δεν ξερω σε τι διαφοροποιει το αποτελεσμα αλλα πιστευω οτι πρεπει να αλλαξει και η διαμαρτυρια αφου αλλαζει ο στοχος .Αυτο θελω να πω.
Δηλαδη ο διαμαρτυρομενος αντιλαμβανεται σημερα οτι ενας 20ετης κυκλος υπερφιλελευθερης παρενθεσης εκλεισε?Σημερα ο Ρηγκαν και η Θατσερ μπηκαν στο χρονοντουλαπο της ιστοριας ως αποτυχων πειραμα ηλιθιοτητας.
Μετα το Λονδινο ο..τονος αλλαξε.
Φυσικα ο καπιταλισμος παραμενει ενας αξεπεραστος οριζοντας-οπως γραφει η ΜΟΝΤ που διαβαζει και ο Πρετεντερης.
Οι νεοι ηγετες τυπου Ομπαμα το επιασαν και το περνανε λαου λαου...
Αλλα και απο την αλλη πλευρα χρειαζεται νεου τυπου αντιδραση πιο ξυπνια και πιο αποτελεσματικη.
Θα προσθετα και περα και πανω απο κομματα .Αντιδραση που θα προτασει την αναγκη να
βρουν δουλεια ολοι οι ανεργοι.Παροντες και μελλοντικοι.Αντιδραση που θα προτεινει Παγκοσμιες λυσεις που δεν θα λυνουν τα προβληματα ρευστοτητας των Τραπεζων..αλλα του πλανητη.
Γιατι δεν βρηκαν λυση για τους ανεργους,ουτε λεξη δεν βρηκαν ,οι πλανητικοι εκπροσωποι του καπιταλισμου που μαζευτηκαν στο Λονδινο ...
Και η δικη μας κοντινη εικονα ειναι κατι κνιτες εναντια στο ΝΑΤΟ,κατι υπερασπιστες του Λαναρα στους δρομου,οι πολλοι στον καναπε και Ολοι μαζι να κουβεντιαζουμε για εκλογες.Τρομαρα μας ποσο αφελεις..Οι κακοποιοι ειναι χρονια μπροστα απο τους διωκτες,και οι υπευθυνοι θελουν καμερες και οχι κουκουλες. Ξερουν αυτοι.
Ενα καλο συνθημα παντως που να εκφραζει την εποχη το βλεπω θα ξεπηδησει οπου ναναι...

No comments: