06 April, 2009

Ποσο μας δουλευουν...

Τουλάχιστον κυβερνησαμε θα πουν τα πρόσωπά που μας κυβερνούν
Αυτό για να ...συνδέσουμε το ανέκδοτο. Ελα όμως που πρόκειται για τα παιδιά μας και την Ζωή μας.
Δηλαδή μπορείς να τους πάρεις στα σοβαρά και να περιμένεις απο τον κουρασμένο και τη Ντορα πρωτοβουλίες για τα εθνικά μας συμφέροντα?
Πεντε χρόνια ειναι αποντες.Ουτε απόπειρα πρωτοβουλιας.Τα προβλήματα κάτω απ το χαλι.Και τώρα απορούν οι αναλυτές μας γιατι τάχα ο...Ερτογαν τα κατάφερε
Βρε κόπανε που απορείς,δεν σκέφτεσαι την απουσία, ουσιαστική ,απο παντού της Ελλάδας και τον τσαμπουκά που πουλησε παντού τα 5 τελευταία χρόνια η Τουρκία?
Τωρα εισπράττει ο Ερντογαν και ο κουρασμένος εβγαλε τις φωτογραφίες που ηθελε.Ολα σε επίπεδο επικοινωνιας-την ...κοινωνια μου με την λεξη.Επικοινωνια με τον Παυλίδη,με τις τιμές των ΙΧ ,με τα παντα.
Και να πεις οτι δεν τους δινονται ευκαιρίες Παυλιδης έδωσε την ευκαι ρια να κουβεντιασθει η αλητεία στο Αιγαιο με τις άγονες γραμμες.Τι έγινε? μια τρυπά στο Αιγαίο, μάλιστα σημερα,οι....ευαίσθητοι ακτοπλόοι ανακοίνωσαν προσφορές για φθηνά εισιτήρια ...αλλά μετά το Πασχα.Δουλεμα κανονικό
Η Κυβέρνηση χτυπά την Κρίση με φθηνότερα ΙΧ. Πόρσε,οπως ορσε...βάζει τίτλο ο Παπαδοπουλος,και αναλύει τις τιμές των Μπέντλεϊ και των Καγιεν φασκελωνοντας με τρόπο τον νεοελληνα.Εναν τυπο.....που περιμενει και εκλογες μαλιστα για να αλλαξει την μοιρα του.
Τουλάχιστον κάναμε τζιρο ετσι? Κι ας τρωμε σκατά με σύστημα ...που λέει και το ανέκδοτο

No comments: