02 April, 2009

Τσιπρας ο Ομπαμα

Τον κοιταγα απο δω τον κοιταγα απο εκει και προσπαθουσα να δω ποιον μου θυμιζει. Για τον Μπαρακ Ομπαμα λεω, που εδειχνε πολυ ανετος με τον σφιχτοδεμενο κομπο της γραβατας του στο Λονδινο.

Και ξαφνικα: Ναι! Αυτο ειναι! "Ιδιος ο Τσιπρας" σκεφτηκα. 
Το συστημα εκμεταλλευτηκε απολυτα τη διαφορετικοτητα του χρωματος στον ενα και το νεαρο της ηλικιας στον αλλο. Κοινο χαρακτηπιστικο η επικοινωνια. Χαμογελουν με ιδιο τροπο στον φακο και ειναι ερωτευμενοι με τον εαυτο τους.

Ο hi tech μαυρος μας ζαλισε με τα σκυλακια που θα επελεγε για να παιζουν τα παιδια του στον Λευκο Οικο, την συζυγο του που καλλιεργει βιολογικα προιοντα και τα επιμελως τρυπια πανακριβα ΤΟDS παπουτσια του.

Ο λευκος χαραμισε πολυτιμη ενεργεια δεκα μηνων για να μην μας πει τι θα κανει με το γηπεδο του ΠΑΟ . Ο εχων αστραφτερο χαμογελο (αλλα ουτε ενα ενσημο) κωλογλειφεται και παιρνει δυναμη απο τους ιδεολογικους του αντιπαλους στο ΟΑΚΑ για να βλεπει το κομμα του να κατρακυλαει ξανα σε μονοψηφια νουμερα.

Το συστημα σε ανεβαζει το συστημα σε κατεβαζει. Υπηρετης, λακες, χειροκροτητης των δεικτων της Wall η της [πρωην] Σοφοκλεους . Τι σημασια εχει;

Ο Ομπαμα, λεει, εχει στην ακολουθια του [που θυμιζει ουρα απολυμενων μεγαλου εργοστασιου στο Σικαγο] και ενα αυτοκινητο που κουβαλαει φιαλες αιματος μηπως και παθει κατι. 

Πιονια λευκα η μαυρα ειναι αναλωσιμα. Και ολα εχουν το ιδιο υψος.

No comments: