02 May, 2009

Αχ μωρε Γιαννακη

Πολλα θα διαβασετε και θα ακουσετε σημερα για τη νικη του Παναθηναικου επι του Ολυμπιακου στο Βερολινο. Αναλογα με τα γυαλια του καθε δημοσιογραφου η τα συμφεροντα του καθε εντυπου θα γραφτουν οι γνωστες μπουρδες και υπερβολες.
Ψυχραιμα θα πρεπει να πει καποιος οτι ηταν ενα υπεροχο παιχνιδι. Κερδισε ο Παναθηναικος γιατι ειχε εναν καταπληκτικο Γιασικεβιτσιους και την σταθερη αξια Ομπραντοβιτς σε ενα ακομη κοουτσαρισμα για σεμιναριο.
Και ο Ολυμπιακος γιατι εχασε? Η για να το θεσω διαφορετικα. Θα μπορουσε να παει στον τελικο? Οσο και να επιμενουν καποιοι εγω λεω οχι. Θα προσπαθησω να το εξηγησω τεχνικα το θεμα.
Ακομη και οι νεαροι συντακτες του μπασκετ γνωριζουν την τακτικη Ομπραντοβιτς. Σε κουραζω ,σε πιεζω, σε φορτωνω φαουλ και την τελευταια περιοδο σε '' σκοτωνω''. Ο Γιαννακης επεσε ξανα στη γνωστη παγιδα και πηγε στην τεταρτη περιοδο με τους Μπουρουση και Τσιλντρες φορτωμενους με 4 φαουλ. Οι κακες επιλογες του ΠΑΟ του δινουν την ευκαιρια να΄''κλεψει΄΄ [και οχι να κερδισει το ματς] στην τελευταια επιθεση.
Και αυτος ,αντι να διαταξει σουτ τριων ποντων, παθαινει μπλακ αουτ αφηνει την ομαδα χωρις βοηθεια και στελνει τους Γιαννακοπουλους στον ...εβδομο ουρανο.
Ετσι απλα. Ο Γιαννακης δεν μπορει να γινει Γιαννης , οπως ο Κωστακης δεν θα γινει ποτε Καραμανλης.Υπαρχει καποιος που διαφωνει.

No comments: