20 March, 2009

Ο ανιδιοτελης

Παντα μπορω να πω θαυμαζα τον πλεον ανιδιοτελη Πολιτικο της πατριδας μας τον Κωνσταντινο Μητσοτακη.

Ο εκ λαθους παραληφθεις απο τους μεγαλους Ελληνες του ΣΚΑΙ,εξακολουθει να μας παραδιδει μαθηματα αληθειας. Τωρα προτεινει νεα απογραφη, οικονομικη.
Προφανως λογω της μεγαλης επιτυχιας της προηγουμενης.

Η κριση -λεει-βρισκει τους Ελληνες ανετοιμους και με αγνοια των πραγματικων προβληματων.Δηλαδη,δεν μας λεει πολυ αλλα λιγο μαλακες. Καλωσυνη του.

Αν καταλαβα καλα αναγνωριζει και δικαιωνει τον μεταρυθμιστη Kωστακη... απολυτως.
Κανει και κατι αλλο πολυ θετικο για την Πατριδα μας ως γνησιος ευπατριδης που ειναι. Μας εμφανιζει ολους πως 30 χρονια -η οικογενεια του φυσικα απ εξω- ζουμε σε ενα ονειρο που τριζει... Ο υπευθυνος αντρας μαλιστα  εχοντας κατα νου τον εγγονο του Κωστακη Μπακογιαννη που προαλειφεται για τον βουλευτικο θωκο της Ευρυτανιας λεει πως θα χρειασθουν δυο ακομα γενιες για να διορθωθουν καπως τα πραγματα και να αναπνευσει η Χωρα. 

Ο ταλαντουχος πολιτικος, που υπο την ηγεσια του ελαμψε η Ελλας αλλα εμεις με την αγνοια μας και την αγνομωσυνη μας δεν το ενθυμουμεθα, λεει και αλλα πολλα εντυπωσιαζοντας παντα με την καλωσυνη του. Στην ηλικια του παντως ουδεις αλλος εχει διατηρησει τετοιο ταλεντο να λεει μερικως την αληθεια και ουδεις να κατορθωνει να τον πιστεψει. Εστω μερικως...

Φυσικα οι πολιτικοι επιστημονες αποδιδουν το φαινομενο στην αντιστοιχια λογων και εργων του.

No comments: