22 March, 2009

ο Γιαννάκης

Το να ξεφωνιζεις το Πρετεντερη,δεν ειναι ουτε πρωτοτυπο ουτε απολαυστικό. Ειναι και της μοδας, αρα λιγο αντικομφορμιστης νασαι ειναι περιττό.

Ομως τον Γιαννακη τον τρωει διαρκως η μεση του.
Τον εστειλε ο πατερας του να σπουδασει στην Εσπερια και αυτο γυρισε με ενα μίσος να! για τον γυιο του Ανδρεα.
Αυτος θα κυβερνησει εγω οχι!


Ε λοπον επειδη δεν μπορει να κρυψει την αηδια του εχει δωσει λαβες. Και επειδη Ο Γιαννακης -κατα το Γιωργακης- γραφει καλα και ενιοτε επιχειρηματολογει επιτυχημενα, την σβουρίζει σε Πασοκους και πολλους αλλους που ανα και καιρους εχει ανασκολοπίσει.

Ειναι και η παλαια εκρεμοτητα με το μπουκαλι και ουκ ολιγοι ουχι Παναθηναικοι θελουν να του το πεταξουν πισω..

Ο εν λογω Γιαννακης ειναι μερικες φορες προκλητικος. Εμ που πιστευει πως επρεπε με απευθειας ανάθεση να βαλουμε  τον ιδιο να μας κυβερνησει,εμ και θελει να σχολιαζει τα παντα. Η γενικη δηλαδη ενόχληση προκύπτει οτι μπερδεύει τα εσωτερικα του με την άσκηση πολιτικης.
Το κακο ειναι οτι εχει τα μεσα να το κανει και μαλιστα προσοδοφορα, πραγμα που δεν μας αφορα, αλλα Ελληνες ειμαστε γαμωτο....
Αυτη ειναι η γενικη παρεξηγηση, παμε και στην ειδικη.

Αυριο Δευτερα, οπως μας ειδοποιει με τρέιλερ, θετει τηλεοπτικο ερωτημα και θα σπευσει να το απαντησει δια της Ανατροπής.
Κατασκευαζει η τηλεοραση τα γεγονοτα;
Οχι ρε δεν τα κατασκευάζει αλλα τα διαλέγει. Ναι τα διαλεγει και τα μεγεθύνει.
Οπως εσυ διαλεξες για συνομιλητες στο ερωτημα που εβαλες πολιτικους εκπροσωπους, κομματων και τον Τ. Κουικ και το Ιασωνα Τριανταφυλιδη
και αλλους απ τον μικροκοσμο σου.
Τι να σου φωναξουν λοιπον οσοι ΔΕΝ θα δουν την εκπομπη σου, αφου τα ξερεις και τα ξερουν ολοι .Θα ψελλίσεις  οτι ετσι παιζεται το παιχνιδι και δεν ευθύνεσαι εσυ. Πράγματι αλλα για δες και το μικρο επιχειρημα των αλλων.
Στο Μεγαρο  μολις προχθες, ο Σερ Β Μαρκεζινης εδωσε μια εμπνευσμένη ομιλια-διαλεξη με θεμα την αναζητηση του νεου και των νεων.
Αν δεν ζουσες στο τηλεμικροκοσμο θα καταλαβαινες αμεσως οτι το θεμα και ο ομιλητης και η επικαιροτητα δενουν το γλυκο θαυμασια.
Αντι να γοητευτεις απο τον Γκιουλεκα ,την Διαμαντακου,τους προαναφερθεντες μαιντανους και αλλους παρομοιους της τηλεοπτικης σου ευκολίας, θα επρεπε να δωσεις το λογο στον επιστημονα -και υιο του Σπυριδωνα- που κατα το ΒΗΜΑ εκανε αμηχανους τους πολιτικους που καθονταν στα πρωτα καθισματα.

Καταλαβες τωρα Γιαννακη τι ενοω οταν σου λεω οτι ουτε εσυ, ουτε η τηλεοραση ξερουν να διαλεγουν.
Γιατι στα δικα σου επιχειρήματα περιλαμβάνεται και το οι κρινοντες κρίνονται.
Αντι λοιπον να ρωτας τι να κανει η τηλεοραση, η ναχεις στο μυαλο σου γιατι δεν σου μιλησε στ’ αεροπλανο ο Γιωργακης, κοιτα να μαθεις να μην υποτιμας τον αναγνωστη-θεατη οπως ελεγε και ο μακαριτης Καραπαναγιωτης στους νεοσσους τοτε του Βηματος...

No comments: