25 March, 2009

ΘΑ ΤΑ ΜΑΘΕΤΕ ΠΡΩΤΟΙ (Τα νέα για Καραμανλή, ΔΟΛ, Γιάννα κλπ)

Τα νέα ειναι σοβαρά και οι εξελίξεις έρχονται. 

Η αρχή ειναι πολιτική και ανθρώπινη. Ο Κωστας Καραμανλής πάσχει απο βαριά κατάθλιψη .
Διαπιστωμένη ιατρικά, εξομολογημενη δημοσιογραφικά, οπως ξέρετε στον Ν. Χατζηνικολαου και το περιβάλλον του Μαξίμου αδυνατεί να το κρύψει.

Το που οδηγεί η βαριά κατάθλιψη δεν ειναι κατι που συζητιέται. Ειναι όμως ενα κίνητρο μάλλον σπαραχτικό, για να κελαηδησουν κάποια πουλάκια, που το μονο που τους απασχολεί, συνοψίζεται στην αγωνία “Εμείς τι θα γίνουμε...”

Ξεκίνησε λοιπον η αναζήτηση. Πρωτα πρωτα θέλησαν να πουλήσουν την πληροφορια στους αμέσως ενδιαφερόμενους. Ετσι λοιπον δεν ειδοποίησαντην Ντορα και τον μπαμπα της, αλλα τον κ Χρ Λαμπρακη, τον κ Γ. Μπομπολα, την Γιαννα, τον Βαρδη και λοιπους παικτες της Σούπερ Λίγκας...

Η διαρροή βεβαια σήμανε συναγερμό. Και κυριως γρηγορες και αποφασιστικές κινησεις.Ετσι ερμηνεύεται το γεγονος οτι ο καπετάνιος του ΔΟΛ πηρε πρωτοβουλίες.
Ο κ Λαμπράκης αφου διασταύρωσε την πληροφορία της κατάθλιψης με την κ Γιαννα υποχρέωσε-ναι υποχρέωσε -τον Στ. Ψυχαρη να συναντηθεί μαζι της. Γιαννα και Σταυρος δεν εχουν οχι
 χημεία, αλλα ουτε τον ιδιο πυρετό. Παρολαυτα και για λόγους εξηγήσιμους στους μεγαλους κύκλους η συνάντηση εγινε στην έδρα του Ψυχαρη στην Μιχαλακοπουλου. Παρουσία Νομικών συζητήθηκε κατι που αν δεν επέμενε ο Λαμπρακης δεν θα αντάλλασσαν ουτε υπονοούμενα προσωπο με  προσωπο..

Αρχιζουν λοιπον εδω τα ωραια. Ο κ Λαμπρακης πουλά ΔΟΛ και η κ Γιαννα αγοράζει. Οχι τοσο απλα,αλλα πιο περίπλοκα γιατι υπάρχουν και αλλοιπαικτες. Το σεναριο ειναι καθαρο αν βάλει κάποιος κεφάλαια και...φάσεις που λεει και η νεολαία.
Και το σενάριο βολεύει ΟΛΟΥΣ.

Προσέξτε: Ο ουσιαστικός αγοραστης του ΔΟΛ ειναι ο Ανδρεας Βγενοπουλος, που απο καιρο αναζητά ΜΜΕ ισχυρά, αλλα με στυλ και φορμα ...
Η Γιαννα παίρνει το Μεγαρο -μάλιστα το Μεγαρο Μουσικης- και τα παρελκόμενα αυτου. Παραδίδει  τα εκδοτικά σε δεύτερη φάση στον κ MIG και κρατά την γκλαμουρια. Ευχαριστημένος και ο κ Θ. Αγγελοπουλος που βαρέθηκε να ξοδεύει...

Και εδω σ αυτο το σημειο υπεισέρχεται η κίνηση ΜΑΤ και η έμπνευση Λαμπρακη. Ο Ψυχαρης βολεύεται με την συγχώνευση ΔΟΛ και Ελευθερου Τυπου συν το ραδιοφωνο του Σιτι που δεν τραβά, συν τον Ελευθερο τυπο της Κυριακης που αναλογικά σέρνεται... αναμορφώνει και πουλά στον Βγενοπουλο και τα βρίσκει η δεν τα βρίσκει μαζι του... Αν αρνηθεί και επιμείνει με το σεναριο Βικτωρα Ρέστη που απεργάζεται, τοτε ο Λαμπρακης με το 50% που εχει του δείχνει την πορτα. Ο Ρεστης με το 20% κοιτά και ξανακοιτάει..

Ο Ψυχαρης μεχρι τωρα και το ραντεβού με την Γιαννα έκανε και σιγη ασυρμάτου διεταξε... τα περιθώρια του ελαχιστα.
Ηδη οσοι γνωρίζουν βλέπουν οτι ειναι αποψιλωμένος καθως στα υπόγεια-δημοσιογραφικά το κουμάντο εχει παραχωρηθεί μηνες τωρα στον συνεταίρο
Γ Μπομπολα. Τωρα πως θα αντιδράσει αυτος αλλου παπα Ευαγγέλιο γιατι τα περι συγχωνεύσεως ΠΗΓΑΣΟΥ-ΔΟΛ δεν ευδοκίμησαν..

Τι θα κανει λοιπον ο κ Σταυρος; Αν θελει να συνεχισει το σπεκουλευειν απο μέσα πρέπει να κανει οτι λεει το σεναριο του αφεντικού.
Τα αφεντικά βλεπουν τον Κωστακη να φεύγει νυχτα. Τα οικονομικά τα βλεπουν να χρειάζονται αλλα κόλπα για να διορθωθούν  και η παρούσα σύνθεση δεν δινει λύσεις. Αντίθετα το προτεινόμενο σενάριο δινει.

No comments: