14 December, 2009

Κυριε Πανο μας...


Τι τις ήθελες τις δηλώσεις κύριε Πανο μας; Για τον..έρημο εκπρόσωπο Πανο Παναγιωτοπουλο λεω.Εκθεση ιδεών λοιπόν για την ΝΔ οσα ειπε στην ΟΚΕ ο Πρωθυπουργος.
Ναι αλλα το ..20αρι το πήρε!!!
Μηπως κάνατε και σύγκριση με τον ...προηγούμενο μαθητη; Κύριε Πανο μας πριν τα πείτε τα καλά σας λογια;Ναι ,ναι εκείνον τον..καταπληκτικό ρήτορα!
-Στέλνει λαθος μηνύματα στις αγορες;
Περιμένετε μεχρι αύριο και θα τις δείτε τις αγορες.Ειναι ακριβώς εκείνοι που πανηγύρισαν την παταγώδη πτωση σας ,ναι της ..παρέας του κουρασμένου φιλου σας.
Έκθεση και Ελπίδα και υπόσχεση αναζητούν ,αν δεν ξεχάσατε την....δικηγορική σας δεινότητα ...κύριε Πανο μας.Ρωτηστε και τον Γ Κυρτσο και οχι μόνον..Η εμφάνιση Γιωργου Παπανδρεου -που απευθυνθηκε στην Κοινωνια -ηταν εξαιρετικη.Το όλα στο φως,τα κομμένα μπόνους,το Πόθεν έσχες των εφοριακών,οι ορκωτοί στα Ταμεία το, δεν ειμαστε Κυβέρνηση διαχείρισης ,..παντα πιάνουν Κυριε Πανο μας..Ξέρεις εσυ απο λαϊκισμό,η.. μηπως .ξέχασες; Α για τον Ζαγοριανο σιγουρα ξεχασες...δεν μας ειπες...Οσο για τα ...μικρα κομματα ,μου λενε οτι εβγαλαν παρομοιες ανακοινωσεις με τον κυριο Πανο μας,αλλα...πολυ ωρα πριν τελειωσει ο Παπανδρεου!!!Πως λοιπον να με...πεισουν να τα σχολιασω τα καημενα .Γιαυτο θα μεινουν μικρα>

No comments: