02 December, 2009

ΧΑΖΟΙ ΕΡΓΟΔΟΤΕΣ ..


Οι Αμερικάνοι που ειναι μανουλες στην θεωρητική προσέγγιση και διαχείριση εργατικού δυναμικού,τα έχουν καταλάβει και τα..διδάσκουν χρονια.
Δηλαδή με απλα λόγια -λενε- πρόσεξε ανόητε εργοδότη πως φέρεσαι στον εργαζόμενο σου.Τον προσλαμβάνει ς,επενδύεις σ αυτον τον φτιάχνεις στη δουλειά και με την πρώτη κρίση σπευδεις βλακωδώς να τον απολυσεις.
Ανόητε τι πετυχαινεις; Βγαίνεις απ την κριση; Οχι .Η οικονομία που υποτίθεται πως πετυχαινεις ειναι πλασματική λένε τα βιβλια..Πρώτον δεν θα πάρεις πίσω ποτέ την ...υπεραξία της εργασίας αυτού που εκπαιδευσες.Δευτερον παραδίνεις τον απολυμένο έτοιμο στον ανταγωνιστή σου.! Τριτον όλοι οσοι απολύθηκαν απο εσένα ,μακροπρόθεσμα θα δράσουν εναντίον σου ,ως εχθροι σου.
Αρα; Εσυ μετρησες λάθος την πίστη του εργαζόμενου,την απόδοση του,το κόστος της απώλειας του.Επιπλεον για θυμήσου,τον προσελαβες αξιοκρατικά η με..μέσον χαριστικά; Δεν μπορεί να συμβαίνουν και τα δυο σε ΟΛΟΥΣ... Κατι τέτοια θα πρεπε να γράφουν οι αριστεροί,αν δεν ηταν εξισου μαλακες με τους...καπιταλιστες.

No comments: