01 December, 2009

Κοπες και περικοπες.


Ο πρώτος κομμένος ειναι ο Τριανταφυλλοπουλος.Παρασκηνιακα -κάνει μπαμ η συνενοηση-τοσο η Ντορα,οσο και ο Βενιζέλος εχουν αποφασίσει και να του τα πάρουν και να τον τελειωσουν.Λεγεται μάλιστα οτι μέσω Χατζηνικολαου του το διεμήνυσαν...πως όπου τους βρει απέναντι, θα του το χώσουν το...υπονοουμενο.Τοσο αγριεμένοι είναι και οι δυο.
Για τον έτερο Καππαδόκη τον Θεμο-λογω Μπομπολα-το πράμα παει αλλου.Οι παραδοσιακοί δηλαδή εκδότες, θα...αδειάσουν το ΘΕΜΑ και λοιπά φυλλάδια,με ενα κόλπο γκροσο.Θα κόψουν η πιο σωστά θα σταματήσουν τις....προσφορες.Κανενα βιβλιαράκι,κανένα CD και μεχρι εκει.Ταινιες απ το Χόλιγουντ,που κοστίζουν καμμια 400αρα χιλιάδες ευρω η καθε μια κομμένες..
Ετσι λοιπον με το...κορίτσι της Μανης,τα δισσολα της Μπιρμπιλη και το φτηνό ρεπορτάζ για το..ποιος.. ποια στην..μεγαλούπολη των Αθηνων,θα ξεβρακωθει γιατι παραβγαλε γλώσσα με τις πρωτιές του πωπου....Α να μην ξεχασω ειναι και η Αφροδιτη Αλ Σαλεχ,που την...παιζει ο Θεμος.Την βλεπει και την παιζει ,την συμβουλο του Βουγια.Αν δεν βρεις Θεμο αλλες γυμνες φωτογραφιες βαλε καποια απ τις...γυναικες σου η και την ..γυναικα σου. Χα χα χα (ειδες πως ειναι να σου κανουν...χιουμορ;).....

No comments: