19 December, 2009

Γ ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΜΑΖΙ ΣΟΥ.


Περιεργως για υπουργό οικονομικών,τον συμπαθώ τον Παπακωνσταντινου.Ισως γιατί διαισθάνομαι πως...ακόμα μου λέει την αλήθεια..
Αν μπορούσα θα του έγραφα δυο λογια.Τα εξής.
Αγαπητέ κ Παπακωνσταντινου.
Εχεις-στα φορολογικά - εναν στρατό δικό σου απο μισθωτούς και συνταξιουχους.Αυτους που τους παρακρατείς τους φόρους στην Πηγή και που τελικα-μην μπορώντας να..κρύψουν τιποτα-πληρωνουν το 75% του ΣΥΝΟΛΟΥ ΤΩΝ ΦΟΡΩΝ.
Απ την άλλη έχεις του; εμποροβιοτέχνες και τους ελευθέρους επαγγελματίες να ...δηλώνουν ετήσιο μεσο εισόδημα 10.οοο ευρω.
Αποφάσισε λοιπον ποιους θα προστατέψεις και απο ποιους θα τα πάρεις τώρα που ειναι αναγκη;Γράψε στα αρχεία σου, τον...Τυπο,τα συνδικάτα,τους πατέρες του Έθνους,τους φιογκους,τις αδελφές του ελέους και όποιον κουνιεται.Φερσου σαν αντρας.Στην ανάγκη ας μην ξαναβγείς Βουλευτής..Στειλε μάλιστα -αν μπορείς και μερικούς κραυγαλέους φοροκλεφτες στην φυλακη.Να θυμάσαι -οσο κάτσεις στην ηλεκτρική καρεκλα-την τύχη των προκατόχων σου και κάτι ακομα..Ιστορικά ο Έλλην, κατά βάθος ,παντα καθόταν σούζα μπροστά σε εναν... πολιτικο νταβατζη.Ολα τα άλλα ειναι φουσκες.Μην ακούς τιποτα για ανεργιες,φεσια,κλεισίματα και απολυσεις.Χειροτερα δεν γίνεται ,στο...μετα απ αυτά ειμαστε.
Με εκτίμηση ....volpone.

No comments: