09 December, 2009

ΜΑΖΕΨΤΕ ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ


Χριστουγεννιάτικη ατμόσφαιρα με λόφους σκουπιδιών στην Αθηνα.
Να χαρώ την ταχύτητα αντιμετώπισης του προβληματος.Η Τοπική Αυτοδιοίκηση φταίει η η Κυβερνηση;Οι μεν τα ρίχνουν στους δε.
Την σημερινή μερα, μ αυτή την εικονα ,διάλεξε να...ξεκαθαρίσει οτι θα ναι ξανά υποψήφιος Δήμαρχος ο νυν!! Τι του λες...
Οι γνωρίζοντες,ξέρουν πολύ καλά, πως ΟΛΟΙ οι προηγούμενοι Δήμαρχοι και Δημαρχεσες,έχουν οργανώσει μαζικό κομματικό και συνδικαλιστικό βόλεμα στην υπηρεσία καθαριότητας εργαζόμενοι ΔΕΝ επαρκούν ποτέ ,γιατι μετατάσσονται μετ ολίγον σε...διοικητικούς υπαλλήλους ναι, οι εργαζομενοι στην καθαριότητα..Κόλπο παλαιο,δοκιμασμένο και εκβιαστικό προς την εκαστοτε Κυβέρνηση αλλα και τους...πράγματι σκληρα εργαζόμενους εναπομείναντες!! Πάρτε άλλους και του χρόνου..εδώ παλι.
Γιατι λοιπόν να λυθεί το πρόβλημα; Αφου προσφέρει πονηρά αλλη..λυση.Η απεργία λογική,,τα Χριστούγεννα κοντά,θα βοηθήσει η...τηλεόραση και η δημοσιότητα ,θα πιεστούν ολοι,θα βρίσουν θα ξεθυμανουν και όπως καθε χρόνο θα μαζευτούν κάποια στιγμή οι τόννοι σκουπιδιών..Η πολιτική θα ...θριαμβεύσει για μια ακόμη φορα στην πολυμήχανη Ελλαδα.Ουστ και παλι ουστ βρωμοσκυλα που παίζετε με τον ιδρώτα και τις προσδοκίες οσων δουλεύουν χωρις κανόνες.Να γιατι δεν βγαίνουμε απ τον φαύλο κυκλο.Ολοι βολεύονται..

No comments: