11 May, 2009

ΖΗΤΑ ΠΑΛΙ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΜΑΣ

Καμια πολωση,ψυχραιμια και λογικη.Δηλαδη ο πρωθυπουργος πιστευει οτι εμεις ο λαουτζικος ,αρκετα μαθαμε για το Βατοποαιδι,την Ζημενς,τον Γερμανο,τηνΜαν ,τον Παυλιδη,τα ομολογα,τις υποκλοπες ,τα καρτελ και τα λοιπα και ...ολοκληρωσε την Βουλη μηπως καιμαθουμε κι αλλα.Το κλεισαμε το θεμα της διαφθορας,δεν θα μιλαμε συνεχεια γιαυτα,οβερντοουζ διαγθορα τελος με Προεδρικο διαταγμα.Αυτος που μας ελεγε ολα στο φως..Τωρα θα μιλαμε για υγεια,παιδεια,ασφαλεια,εξοπλισμους και επενδυσεις.Θυμοσαστε που μιλαγανε μηνες στηνΤV για την τιμη του μαιντανου?Ε καποιος τους σταματησε οταν ειπε για...αλλα προιοντα. Ετσι και ο υπευθυνος Πρωθυπουργος,για το καλο μας..
Αυτος λοιπον ο ηγετης,νομιζω,θα ηγηθει και παλι της παραταξης του,ζητωντας μας να του..ανανεωσουμε την εμπιστοσυνη στις 7 Ιουνιου.
Και τον βοηθανε σαυτη την λογικη σχεδον ολες οι εφημεριδες.Γιατι αραγε?τι καταλαβαινουμε εμεις που δεν καταλαβαινουν οι εφημεριδες?Για να αρχισουμε να ψαχνουμε εστω τωρα στην ..προεκλογικη περιοδο.Μηπως ειχε δικιο εκεινος ο Καραμανλης που ελεγε οτι το σκανδαλο των σκανδαλων ειναι οι νταβατζηδες και εξακολουθουν ναναι?
.

No comments: