05 May, 2009

ΑΕΚΑΡΑ

Ξερω,ξερω. Το θεμα των ημερων ειναι ο ΒγΑΙνοπουλος και η κοντρα του με τους Τζιγγερ και τον Παυλο Γιαννακοπουλο.Μαλιστα, το γνωριζω. Οπως γνωριζω και το τεραστιο θεμα με την εφημεριδα ΝΤΕΡΜΠΥ. .Αφηστε τους τσατσους να σκοτωθουν και αυριο τα λεμε.
Στην ΑΕΚ τωρα.Σε ποιον ανηκει? Οι μετοχες της αμοιρης ΠΑΕ εχουν δοθει στην Stanley Morgan για να παρει η ομαδα υψηλα δανεια. Η γνωστη σε ολους μας εταιρια ''εδωσε'' το δανειο στην Blu
e Bay με collateral τις μετοχες .Τι σημαινει αυτο? Οτι εαν παρει καποιος δανειο απο την Blue Bay ,μπορει να απαιτησει την εγκαιρη αποπληρωμη απο την ΑΕΚ[η οποια οπως καταλαβαινετε κ
αθυστερει συστηματικα] η τις μετοχες της κιτρινομαυρης ΠΑΕ.Αστα βραστα.
Και τα πραγματα γινονται ακομη χειροτερα εαν αναλογιστει καποιος σε τι ειδικευεται η Blue Bay. Υποθηκευει δανεια υψηλου ρισκου,επενδυει σε υψηλης αποδοσης προιοντα και γενικα οτι μας οδηγησε στις φουσκες των ημερων.Ντεμη μου,να κοιμαμαι ηρεμος?
Η, μηπως εχεις πολλη δουλεια με την διοργανωση της συναυλιας του Σαντανα στο ΟΑΚΑ και δε σου μενει χρονος για απαντησεις που πλησιαζουν τα 25 εκατ . ευρω,οσο δηλαδη το ανοιγμα που βρεθηκε στα βιβλια της ΠΑΕ.Και μαλιστα απο δυο ανθρωπους. Και τον μεγαλομετο Νοτια και τον υποψηφιο αγοραστη Μελισσανιδη. Ντεμη μου,καλα ξεμπερδεματα.

No comments: