14 May, 2009

ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΑ ΛΟΓΙΑ

Να γίνει λοιπον συζήτηση με σοβαρή πολιτική ατζεντα.Αυτο ισχυρίστηκε ο Πρωθυπουργός και έκλεισε την Βουλη.Ετσι παραγράφηκαν ΟΛΟΙ και ΟΛΑ.
Ας συμφωνήσουμε λοιπον με τον κατακοπο.Και ας ανοίξουμε σοβαρά το μέγιστο κεφάλαιο της Δημοκρατίας,την Δικαιοσυνη.Ανοιξε άλλωστε μόνο του παλι..
Εμπρός λοιπόν μιλήστε οσοι έχετε κατι να πειτε.Μιληστε υπεύθυνα ολοι εσείς Δημοκράτες και χειριστές της Δικαιοσυνης.Πειτε και για τους χειρισμούς του ανακριτή για τις μίζες στα κόμματα.Εσεις που ετοιμαζόσαστε για τα...μπαλκόνια,εσείς που εξανιστασθε όταν ακούτε το όλοι τα ιδια ειναι..
Ανοίξτε το θεμα για την ποιότητα της Δικαιοσυνης.Δωστε απαντήσεις στους πολιτες.Το επίσημο δικόγραφο ειναι σαφες.Τα κόμματα τα πηραν απ τηνΖΗΜΕΝΣ.Το λεει κρατικός λειτουργος ,πριν τον βγάλουμε γκαφατζή η γραφικό,ας αναζητήσουμε την αληθεια.Ποιος θα το απαντήσει υπεύθυνα?
Καταλάβατε τωρα ποιος θέλει την σοβαρότητα και γιατι κλείνει η Βουλη και μας μένει..ο Σάκης,ο Παντελεήμων,ο βερμουδογυμνασιαρχης και η Θωδη?Ισως υπάρχει και ενα κενό με τα τιμολόγια του Κουρη.Αλλα αυτό εντάσσεται στο κεφαλαιο Δικαιοσυνη...

No comments: