17 February, 2010

Οχι ετσι εξεταστικες.


Με τον δεδομένο Λαο-που δεν απαιτεί επιχειρηματα-με την δεδομένη Δικαιοσύνη -που δεν απαιτεί ισονομια-με το δεδομένο πολιτικό προσωπικο-που δεν απαιτεί ανιδιοτελεια-Οχι δεν πιστεύω πια στις εξεταστικές επιτροπες..
Στο να κρατήσουν ανοιχτά κάποια ζητήματα ναι,αλλα στην αποτελεσματικότητα τους οχι.
Αν υπήρχε περίπτωση αυτοκάθαρσης,δεν θα επικαλείτο κανεις κανένα εκλογικό αποτέλεσμα.. Η λυση της πολιτικής διαφθοράς είναι πολυ πιο συνθέτη.. Αν ο περιούσιος Λαος ηταν στοιχειωδώς σοβαρός ,θα αρκούσε η...ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ πράξεων ,παραλείψεων και ονομάτων προσώπων οπου η ιδια η Κοινωνία θα αναλάμβανε την περιθωριοποίηση τους. Ενιοτε εχει συμβει και ετσι...Αλλα η αληθεια ειναι ευκαιρια για σπεκουλα...
Όμως και τα αδηφάγα σαβουροφαγα ΜΜΕ μας ,έχουν παντα, άλλα οφέλη γιαυτό και ουτε αξιόπιστα,ουτε καν ...κερδοφόρα ειναι και φυσικα φθίνουν σιγοτρωγοντας τις σάρκες της Δημοκρατίας,σπεκουλαρωντας την εκαστοτε αληθεια τους...
Σιγα μην εξήγησαν ποτέ τον συμβολισμό,την σημειολογία μιας εξεταστικής των πραγμάτων επιτροπής,εστω και σε έναν πολίτη..
Οσο δηλαδή εχει εξηγήσει η Θρησκεία μας γιατι μας αποκαλεί πρόβατα...Γι αυτο πάντοτε μένω και επιμένω στο να λέω πως ειμαι ένας Χριστιανός αλα καρτ..
Οσο για την συναίνεση ο Θεος να βάλει το χέρι του.. .Πρόβατα και ερίφια ας βελαξουν όσο θέλουν.

1 comment:

Anonymous said...

Γιατί όχι στην εξεταστική;

Μήπως αν κάποτε πάει κάποιος φυλακή αρχίσει το πολιτικό σύστημα να συμμαζεύεται;