10 February, 2010

ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΖΗΜΕΝΣ ΜΠΟΥΓΑΤΣΟΥ


Νατες παλι τρεις...φιλενάδες στο...Σύνταγμα στη Βουλη.Καλα πήγε το τσαι.Τα είπανε αλλα ακομα δεν πήγε κανένας φυλακή..για κανενα...βουτημα.
Η Μπουγατσου τράβηξε παντως την κουρτίνα και μερικοί φάνηκαν ξεβρακωτοι.Τα κόμματα ,το Μαξίμου επι Κωστακη,το Μητσοτακεικο,το Μέγαρο,εκπρόσωποι του τύπου,οι φιλάνθρωποι της Αλεξανδρας(α ρε πατερα) επικοινωνιολόγοι,διαφημιστές,πως τους προλαβαινες ρε Χριστοφορακο,εσένα επρεπε να βγάλει το ΣΤΑΤΟΥΣ μάνατζερ της χρονιας...Λεφτά υπήρχαν και υπαρχουν. Η Δικαιοσύνη μονο λάμπει με τις καθυστερήσεις της..Και τώρα που μιλαμε -λεει-ΔΕΝ εχει στείλει το συνολο της δικογραφίας στην Βουλη.Περιμενει να μεγαλώσει το μουσι του Χριστοφορακου.
Τα κόμματα που δεν...τα έπαιρναν που ειναι; οι ..αναλυτές ;οι επικοινωνιολόγοι με τον καταλληλότερο;Ο Μητσοτάκης θα καταθεσει; Ο Σαμαράς θα τον τελειωσει; Πάντως η Ζημενς κάνει δουλειές απ την δεκαετία του 60...Λετε να το λαβει υπόψιν η ...Γερμανική η, αλλη Δικαιοσυνη; Η στο φούρνο η στο..ψυγειο.Αρκει να ναι ΖΗΜΕΝΣ .Α ρε δούλεμα...απο παντου..

No comments: