19 February, 2010

ΗΓΕΤΕΣ


Μοδατη η καραμέλα να παει κάποιος στην φυλακη.Αλλα υπάρχουν και οι ενδείξεις....Κοιταχτε.
Κάθεται ο απλός πολίτης και υπολογίζει το Κύρος της εκκλησιας.Του πετάγονται όμως εξω τα ματια του πιστού, μ αυτα που βλέπει και ακουει.
Παρακολουθεί την επιμονή του Πατριάρχη Βαρθολομαίου, και αλλων δεσποτάδων να υπερασπισθούν την..κανονικότητα της καθαίρεσης του πρωην Αττικής Παντελεήμονα και να τον βολεψουν..
Ο εν λόγω πρωην ρασοφόρος -με αποφάσεις της Ιερας Συνόδου και του Αρείου Παγου-εχει καταδικασθει.Πηγε φυλακή,βγήκε- γυρευε πως-και τώρα βάζει τα...μεγάλα μέσα να αποκατασταθει.Λες και ήταν ενα τίποτα ο αποδεδειγμένος πλουτισμός του η εμπλοκή του σε σεξουαλικό σκάνδαλο με ανηλικο.Τωρα να και το χριστεπώνυμο πλήθος να και οι σκανδαλισμενοι στην...ακρη.
Ο Βαρθολομαίος και αλλοι ντόπιοι -οχι ο Ιερωνυμος-τον υπερασπίζονται με...αιτηση-λεει- να γινει χρήση του εκκλήτου..ξέρετε απ αυτα τα παπαδιστικα-αδερφιστικα,για να μην καταλαβαίνει το ποιμνιο..Και εμεις απειλούμε τους κλέφτες με ΚΟΛΑΣΗ.Σκιαχτηκανε τωρα ολοι.....μας βαρεθηκε και Ο Θεος και οι ανθρωποι,ρε σεις αδιορθωτοι....
Αληθεια με τον Εφραιμ τι γινεται; Εχει τρελλαθει στις...αναβολες ,κοντευουμε να τον ξεχασουμε και εμεις και η...εκκλησια...μηπως προβλεπεται τιποτα σε χρυσοβουλο γι αυτον;

No comments: