08 February, 2010

ΚΙ ΟΜΩΣ ΑΛΛΑΖΟΥΜΕ


Το 68% των ερωτηθέντων,συμφωνούν με τα μέτρα που ακόμα δεν ξερουν.Αυτοι οι άνθρωποι ειναι προοδευτικοι.Αυτοι οι άνθρωποι εννοούν στ αλήθεια το δεν παει αλλο.
Αρα η ωριμότητα της κοινωνίας ειναι σύμμαχος στις αλλαγες.Αυτο είναι το πιο ενθαρρυντικό στοιχειο. Βέβαια μην ξεχνάμε οτι αυτοί οι άνθρωποι, ειναι ..ενημερωμένοι λειψά ,για την πραγματικοτητα, απο ΜΜΕ που ηθικά και επιχειρηματικά εχουν αποτυχει.Ειναι προσκολλημένοι σε κόμματα,σχήματα και ιδεολογίες που είναι μερος του προβληματος.Και είναι αντιμετωποι-ολοι είμαστε-εναν πληγωμένο καπιταλισμό,που αντιστέκεται παρα το οτι συνελήφθη άπληστος...Φοβάται,αρα διπλά επικίνδυνος.
Το νεο λοιπον κοινωνικό αιτημα,μέσα σ αυτες τις συνθήκες ,ειναι απλα ο ορθολογισμός ισορροπία ατομου και.. θηρίου της αγορας.Η ανεργία αυτη καθεαυτή ,η Δικαιοσύνη ,η ανάπτυξη,η Παιδεία ,το Περιβάλλον ξαναβρίσκουν δειλά δειλά το νόημα τους και μπορούμε να ξεχωρίσουμε πια ,το ποιος μπορεί να θεωρηθεί προοδευτικός και ποιος αναχρονιστικός..Αυτο ειναι ενα κέρδος,ναι αυτή ειναι μια ευκαιρία.Αλλαζουμε λοιπον αλλα το νου σας ,τωρα μας θελουν πιο πολυ απο ποτε,αρα η αξια μας ανεβηκε....Προσεξτε...

No comments: