10 November, 2009

ΝΙΑΟΥ ΝΙΑΟΥ ΠΙΑ ..


Μετά το πρώτο μούδιασμα,λόγω των εκλογών,τα ΜΜΕ μας ξανάρχισαν τα ιδια.Τα σημάδια άρχισαν να πληθαινουν.Επιθεσεις σε πρόσωπα για το ΠΑΣΟΚ,ίντριγκες σε πρόσωπα για την ΝΔ. Στα...κυμπορντς νταβατζήδες νεότεροι και παλαιότεροι στόχος κοινος.
ΔΕΝ ΕΝΔΙΑΦΈΡΟΝΤΑΙ να προβάλουν -πολλώ μάλλον να προτεινουν-λυσεις για τα προβλήματα,αλλα ζουμάρουν στην...διαδικασια.Η αρχηγία π.χ. της ΝΔ ειναι προτεραιοτητα.Το φαι τους.Μπροστα το στενό μελλοντικό συφεροντακι τους και ας περιμένει η όποια λύση στο όποιο προβλημα.Ποτε να μην λυθεί και τίποτα..
-Ας κόψει το σβέρκο του Γιώργος,Κυβέρνηση,Χώρα και πας τις υποτακτικός.
Το...πλασάρισμα Ντόρας η Αντώνη προέχει..γιατι αλλιώς χάσαμε το ΔΙΚΑΙΩΜΑ ανακατεματος της τράπουλας..Υπάρχουν μάλιστα και θύματα στους ιδεολογικούς στρατους αν προσέξατε..Πόσα προβλήματα μπορει να λύσει και σε ποιον,η εκλογή αρχηγού στην ΝΔ;αλλα τόσα μπορεί να λύσει και η πολιτική των νταβατζηδων.
Το...κασέ τους ,το προσωπικό ενδιαφέρει πρωτίστως και τους μεν και τους δε..Ετσι παίζουνε και εμεις παρακολουθούμε.
Ολα αντιμετωπίζονται ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΚΑ.Κι ας το υπηρέτησε το..μοντέλο τρώγοντας τα μούτρα του πρόσφατα ο Κωστακης...Επικοινωνιακά...
Ολος ο κόσμος μας χωρισμένος στα δυο.Σ αυτούς που πιστεύουν στις λύσεις και σ αυτούς που πιστεύουν στην.....διαδικασια.Εδω είμαστε....

No comments: