15 November, 2009

ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟ


Το ασφαλιστικό θέμα δεν λύνεται μόνο με την αύξηση των ορίων ηλικιας.Η βελτίωση η όχι της βιωσιμότητας των ταμείων δεν εξαρτάται ούτε απο τα 65 ούτε από τα..70 χρονια παραμονής των εργαζομενων.Απο το πόσο χρωστούν και ΔΕΝ πληρώνουν οι εργοδότες εξαρταται. Για ναμαστε και απολύτως ειλικρινείς από το πόσο πληρώνουν και οι εργαζόμενοι και καθε υπόχρεος...είναι η σωστή διατύπωση.Το θεμα ειναι πρωτιστως ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ.
Μια δημόσια διαβουλευση-αναλυση προτάσεων απο τηλεοράσεως ,με μια σειρά εκπομπών υψηλού κύρους συνομιλητών θα ταν οτι πρέπει .Να καταλάβουν και τα κόμματα πως υπάρχουν άνθρωποι που μπορούν να πουν αλήθειες και...αυτιά που μπορούν να τις ακουσουν.
Θα πρότεινα μαλιστα-οπως γίνεται στο ποδοσφαιρο-πριν την έναρξη,να...τιμηθούν με αναμνηστικές πλακέτες οι κκ.Σπραος και Γιανιτσης..ως παλαίμαχοι μιας μάχης που αν είχε δωθει ,ΟΛΟΙ θαμαστε τωρα σε καλύτερη μοιρα.Φυσικα σε έναν νοερό μαυροπίνακα θα πρεπε να ...αναρτηθούν τα ονόματα όλων όσων συνέβαλαν στο....πάγωμα όποιας λύσης και έπαιξαν κατενατσιο...με στοχο το...μηδεν!!! Φυσικα στην πλατη ολων μας.Και αυτο το λεγαν ΠΟΛΙΤΙΚΗ...

No comments: