25 November, 2009

ΑΚΙΝΗΤΑ ΚΑΙ ΦΟΡΟΙ


Δεν τον βλέπω καλά τον Παπακωνσταντινου.Φαινεται πως μας ταγίζει κουτόχορτο και σου λεει το γνωστό ...κι αν μου κάτσει;
Πετάει ενα νούμερο 400.000. αντικειμενική αξία για τα ακίνητα και το...διακινεί στα κοροιδα.Αφορα -λεει-σε οσους εχουν ..μεγαρα..
Δεν λεει,πρώτον πως είναι...αθροιστικά οι 400.000 για ΟΛΑ μας τα περιουσιακά στοιχεια.Κυρια κατοικία,συν εξοχικό,συν το νοίκι απ την κληρονομιά,συν το οικόπεδο,συν οτι αλλο με τα αδέρφια ...όλα μαζι -για τους πολλούς Έλληνες εύκολα προσεγγίζεται η..400αρα.Και οταν μεθαύριο θα ανεβάσει ΚΑΙ τις αντικειμενικές άξιες τι θα γινει; ΕΙΝΑΙ Ο ΦΟΡΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΜΕΙΝΕΙ..
Καταλάβατε; Εμεις παγιδευμενοι, αυτος στα σιγουρα...
Η βαση των οικονομικών στους Έλληνες περνάει μεσα απο τα ακινητα.Δεν μιλάμε λοιπόν για 70.000 ανθρωπους,αλλα για πολυ περισσοτερους.Κυριως όμως η αγανάκτηση έρχεται οταν σκεφτεσαι.Ποσες φορές θα το πληρώσουμε το..τιμημένο για να φτάσει να το κληρονομήσουν τα παιδιά μας; Και ποσες φορες-αφου δεν εχει το κράτος μηχανισμό ελεγχου-θα πληρώσουν οι κοπανοι που εχουν ακίνητο και αυτοκινητο;...Γιαυτό σας λεω,ουτε οι 400,ουτε οι 900 χιλιαδες καταπίνονται..Παπακωνσταντινου παρ το και αυτο πίσω..αλλιώς θα ρθει Ο Πάγκαλος..

No comments: