30 November, 2009

ΣΑΜΑΡΑΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ


Νατος λοιπόν ο νεος Πρόεδρος των συντηρητικων.Ουτε ισχνή,ουτε άνετη πλειοψηφία,αλλα η νικη Νίκη. Το εκλογικο συστημα...αστο,αντιστοιχο των...απερχομενων.
Το υπαρχον συστημα τοφαγε το χαστούκι του και αυτο είναι θετικό.. Τωρα ξεκινά η πραγματική δοκιμασια.Θα δοκιμαστεί και ο Αντωνης και η Ντόρα και κυριως η σοβαρότητα των στελεχων που θα πλαισιώσουν τον νεο Πρόεδρο..Αν είναι σαν τις επιλογές του Κωστακη τοτε...δεν θα χουν καταλάβει τιποτα.Η άφθαρτη πλευρά προτιμήθηκε ...αν δεν πήρατε χαμπάρι.
Βέβαια πολλά θα εξαρτηθούν απο το...μετά του Γιώργου, αυτός κρατάει τα κλειδια...
Ο Αντώνης πρέπει να κερδίσει το πρωτο στοίχημα -που δεν ειναι η Ντορα,αλλά η σωστή διασταση του...φρούτου Καρατζαφερη.Δευτερο αλλά εξ ίσου σοβαρό,η συνεννόηση με Παπανδρέου για να αντιμετωπισθούν σοβαρά οι Νταβατζήδες της Ελληνικής κοινωνιας.Αν ενταχθεί εκεί και η Ντορα ακόμα καλύτερα...Και τα ΜΜΕ και η οικονομική εξουσία..καραδοκούν..
Σημαντικό συμπερασμα.Μην υποτιμάτε ποτέ την νέα γενιά που θέλει να εκφρασθεί και να στείλει στον αγύριστο Ρουσσοπουλους ,Ψωμιαδηδες ,Πολυδωρες και πρόσωπα παλαιάς κοπης.
Αυτη η αποψινή πρόσκληση Γιώργου στον Σαμαρα στο Μαξίμου, ειναι ολα τα λεφτά μιας νέας εποχης.Ειμαι αισιόδοξος πως εκπέμπει μηνύματα ...οχι μόνο μιας τυπικής ενημέρωσης η εθιμοτυπικής ευγενειας...αλλα κάτι πολυ περισσοτερο.Μακαρι...

No comments: