22 June, 2009

SIEMENS

Μου το ειπαν, δυσκολευομαι να το πιστεψω αλλα το καταθετω μπας και βγαλουμε καμια ακρη. Δυσκολα, πολυ δυσκολα θα βγει καποια ακρη με το σκανδαλο της SIEMENS γιατι τα νερα ειναι πολυ βαθια. Η εταιρεια ειναι εισηγμενη στη Wall Street και αυτοι οι αθλιοι προβλεπουν στη νομοθεσια τους , οτι εταιρεια που ειναι στο ταμπλω και συλληφθει σε υποθεση δωροδοκιας ,εκδιωκεται απο τη χωρα και δεν μπορει να παρει αλλες δουλειες.
Εδω ειμαστε. Αδυναμοι κρικοι η Ελλαδα και μια χωρα απο την Αφρικη.Ετσι μπορουν να εξηγηθουν καποια πραγματα. Ας πουμε.
1. Ο Χριστοφορακος κυκλοφορει σχεδον ελευθερος. Τον εχουν φωτογραφια οι ελληνικες εφημεριδες και δεν μπορουν να τον εντοπισουν οι Γερμανοι. Τωρα ,λεει, ειναι στην Τουρκια...
2. Την υποθεση κυνηγουν δυο μεγαλα δικηγορικα γραφεια απο τις ΗΠΑ. Το ενα εχει εδρα τη Νεα Υορκη και το αλλο το Σικαγο Γιατι ?Τι δουλεια εχουν οι Αμερικανοι με την υποθεση? Μηπως τα νοσοκομεια, αλλα και αλλες υπηρεσιες εκαμαν παιχνιδι με τους Γερμανους?
3.Ο κουρασμενος εκανε η δεν εκανε παιχνιδι παιχνιδι με τους Γερμαναραδες? Αφου αγορασαμε οπλα γιατι η Μερκελ μας γαμαει συνεχως?
4. Μηπως τωρα ΄΄διαβαζεται΄΄ καλυτερα η δηλωση Χριστοφορακου '' θα παρω πολλους μαζι μου''?
Ειναι σαφες οτι εχουμε εναν πολεμο ΗΠΑ-Ευρωπης.Το μεγα προβλημα ειναι οτι εμεις και η μικρη χωρα της Αφρικης πληρωνουμε τα σπασμενα. SIEMENS-VODAFON εχουν σχεση? Α ρε Βουλγαρακη, τωρα αρχιζω και καταλαβαινω τη σχεση Κορωνια με τον Χριστοφορακο. Ναι, αν θελεις θα εισαι υποψηφιος της ΝΔ στις επομενες εκλογες.
Δωστε χαιρετισματα στον κουρασμενο και πειτε του καλα ξεμπερδεματα.

No comments: