26 June, 2009

ΕΧΕΤΕ ΠΡΟΤΑΣΗ ???


Πριν λιγο διαβάσαμε το ενδιαφέρον ψήφισμα των εργαζόμενων στην ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ και συμφωνουμε.Ψαχτε το..Αλλά να μας επιτρέψετε να συμβάλουμε κι εμεις με μια ΕΙΚΟΝΑ,ενσταντανέ ,που λεν οι φωτογράφοι..
Η σκηνή ειναι αυθεντική απο σοβαρό και έγκυρο..Διαδραματίζεται στο γραφείο του Πακη.Ναι του γνωστού Παυλοπουλου στο γραφείο του οποίου οι συνδικαλιστές της ΕΣΗΕΑ τσαμπουκαλεύονται ευγενικά μεν ,φορτικά δε.
-Κανε κάτι βρε Υπουργέ για τον ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΤΥΠΟ δικά σας και δικά μας παιδιά είναι,για την ναυ-αρχιδα της παράταξης μιλάμε,Κυβέρνηση είσαστε!!!
Και τα...παίρνει λεει,ο Καλαματιανός και τους το γυρνά στο καλαματιανό..
-Εσεις,έχετε πρόταση??Ρωτάει ξαφνικα και αναπάντεχα..
Και πέφτει ξαφνικά μια παγωμαρα γεναριάτικου πρωινού στην...Ανατολική Μακεδονία και κοιτανεε ΟΛΟΙ στο παράθυρο και σε οση Αττική φαινότανε..
Φυσικά ο...διάλογος τελείωσε εκει και γιαυτό δεν γράφτηκε ουτε μονόστηλο για τους...χειρισμούς της Κυβερνησης.Τι να λενε οσοι εχουν σκατωμενο το σαλονι τους σε οσους εχουν απλυτα τα...δημοσια λεωφορεια?
Φανταζεσθαι τον Σομπολο να μιλα για αδρανεια του Καραμανλη?
Κανε ρε αστυνομε Σαινι μια εκκαθαριση στα μητρωα του σωματειου σου ,πριν στην κανει ο Αγγελοπουλος και ο καθε ...Ανδρουλιδακης.Στο ζητανε χρονια απ οτι ξερω.Και καλα με Λαμπρακη,Μπομπολα,Βαρδινογιαννη δεν καθαριζεις ευκολα,αλλα με κατι τσολια ψευτοεκδοτες τι περιμενεις να....ανδρωθουνε??Ρουσοπουλος,Τραγκας,Χατζηνικολαου απο οτι ξερω μελη σας ειναι ακομα.Και ο Ψυχαρης,ο ...Κοτρωτσος και αλλα καλοπαιδα του κλαδου.
Ξεκαθαριστε πριν σας ξεκαθαρισουν και πριν σας βαλουν να τρωει ο ενας τον αλλον ως ειθιστε...Στο χερι σας ειναι ακομα.Τωρα που γυριζει πονταρετε ακομα και στο ΜΗΔΕΝ.Μια στις 36 πιθανοτητες εχετε.Σε λιγο ουτε μια.
Υ. Γ. Γελαω μονος μου μες την τραγικοτητα του πραγματος σκεπτομενος να βαλω τους...ψηφοφορους του Σομπολου να τον φαντασθουν με σμοκιν και παπιγιον μπροστα στην ρουλετα ετοιμο να πονταρει για να...ρεφαρει.

No comments: