26 April, 2011

ΕΘΙΜΑ ΜΕ ΜΥΑΛΟ...


Καλά για την ανεργία,υπάρχει... πολιτικό σχέδιο,καλά για την αντιμετώπιση του ελλείμματος,το ...μάζεμα στο Δημόσιο,την διαχείριση των απορριμάτων,το...μεταναστευτικό και τόσα άλλα।
Για εκείνο το προβληματάκι,με την...τρομποειδη εμμονή των Ελλήνων στα έθιμα ,υπάρχει πολιτικό σχέδιο;Και ποιο ειναι αυτό;Γιατι απ οτι φαντάζομαι ΔΕΝ χρειάζεται και χρήμα।για να το επιλυσειςΥποθέτω μάλιστα ,πως αφου μας...στέλνουν ορισμένα έθιμα και στον ...άλλο κόσμο ,θα υπάρχει και πολιτική βούληση(αυτο θα αφησουν οι πολιτικοι μας ανεπιλυτο)।Μερικοί-εξ ημων- αποδήμησαν παλι και φετος,για τους υπόλοιπους θα δοκιμάσουν παλι (τα εθιμα)του χρόνου,κάπου θα μας πετύχουν।Λόγω της...οικονομικής κρίσεως,λογω τρόικας,διεθνούς συγκυρίας,αγχώδους παγκοσμιοποιήσεως, ενδεχομένως..να αναβάλλεται η πολιτική λύση στο...μακελειό ।Ισως γιατί προσκρούει και στην λεβεντιά της ξεχωριστής φυλής।Δεν είναι δα η μόνη που με την...βοήθεια του αδρανούς πολιτικού της προσωπικού,συμβάλει καθοριστικά στην...ελάφρυνση του δημογραφικού.Απο την Τουρκοκρατία λέει, κρατάει,αρα δεν ξεκληρίστηκε το έθνος εντελώς,αρα αντέχει,επομένως δεν τρέχει τίποτα।Το λέει και η θρησκεία,αγαπάτε αλλήλους,δεν ξεχωρίζει τους ...σκεπτόμενους απ τους ηλίθιους॥Ευχηθείτε λοιπόν στο επτάχρονο που έχασε το μάτι του και κινδυνεύει να χάσει την ζωή του,ΚΑΙ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ।..
Και σ αυτούς τους δυο που πέθαναν απ την έκρηξη βεγγαλικών στη Ροδο ΚΑΙ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ,ισως στο...μνημόσυνο τους...(ελα που σας σοκάρει)....
Ευχηθείτε να....δοθεί πολιτική λύση,ευχηθείτε για όλα αυτά να φροντίσουν ...άλλοι।
Εσεις είσαστε υπέρ των εθίμων,πιστεύετε πως δεν υπάρχουν ηλίθια έθιμα,πως η βλακεία νικιέται....γιαυτό άλλωστε, πιστεύετε πως ΜΟΝΟΝ σε κάποιον άλλον μπορεί να συμβεί το κακό॥Σ ας εύχομαι παντως,ναχω εγω το άδικο και σεις το δίκιο................
ΥΓ।Αγαπητέ Ανέστη,άριστα τα γράφεις,αλλα ξεχνάς πως ο Έλληνας ειναι αυτάρκης απο αρχαιοτάτων χρόνων।Δεν εννοώ να σε παραπέμψω κατά ανάγκη, στο ...μελανόμορφο αγγείον..

No comments: