19 April, 2011

ΕΝΑΣ ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ.


Ασφαλώς οι άνθρωποι ,κάνουν λάθη।Το μεγαλύτερο όμως λάθος, είναι να μην αναγνωρίζεις τα λάθη σου।
Η Κερατέα ειναι κάπου χοντρο λάθος।Τόσους μήνες, παράδειγμα τρανό ασυνεννοησίας,γιατι καποιοι αδυνατούν να αναγνωρίσουν το που έκαναν λάθος..Απλουστευτικά αν το δει κάνεις, και αν προεκτείνει τα γεγονότα ,τοτε βλέπει καθαρά, την έλλειψη αποτελεσματικότητας της Πολιτικής।
Ειναι φανερό ,πως οπου δεν υπαρχει-και δεν φαινεται-ενας, ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ,τότε χάνεται η υπόθεση।Στην Κερατέα,ανακατευθηκαν πολλοί ...υπεύθυνοι και κρύφτηκε η αλήθεια।
Ουτε και τώρα ξέρουμε τι ΑΚΡΙΒΩΣ θέλει να φτιάξει εκει η Πολιτεία,ούτε οι κάτοικοι έχουν δικαίωμα να λεν μακρια απ τον॥καθιστό μας και όπου αλλού θέλει।
Κι ολα αυτά για τι αν υπήρχε ενας υπεύθυνος θα εξηγούσε τι και πως οι νόμοι ,γνωρίζουν τι πρεπει।Την πολυπλοκότητα των νόμων και των συμφερόντων μπορεί να την αντιμετωπίσει ΕΝΑΣ; θα με ρωτήσετε।ΝΑΙ, αν βέβαια ,ειναι ΕΝΤΙΜΟΣ,είναι η σωστή απάντηση।Αν όμως ασκεί ...Ελληνική πολιτική ,μπλέκει σκοπίμως επικοινωνισμους και...μερικώς υπευθύνους,τότε φασκέλωστα μαζι με ολους τους...συναρμοδιους.

Την απαξία της πολιτικής,δεν την βλέπει κανείς σήμερα, πριν ξεκινήσουν οι καντρίλιες।Τους τυφλώνει βλεπεις, η προσωπική πολίτικη,η σκοπιμότητα και το...ενδεχόμενο κέρδος।
Πριν λοιπόν απο κάθε αφορισμό,γιατι δεν επιδιώκουμε να βρούμε και να ορίσουμε ΕΝΑΝ υπεύθυνο για κάθε πρόβλημα;Ασ το πουμε αντρικια πολιτικη। η καπως ετσι...
Μα ενδέχεται να αποτύχει।Ναι ,αλλά ,θα ξέρουμε ποιος έκανε το λάθος και που,ενω τώρα και δεν ξέρουμε και το πρόβλημα δεν λύνεται ποτε...
Τοσες πολιτικές θεωρίες και το πρόβλημα της Κερατέας δεν λύθηκε ακόμα ।Μήπως η ॥πρακτική του ενος υπευθύνου αποτελεί λύση; Φαστ τρακ η καπως ετσι -για ναμαστε και επικαιροι।Αν και εκει φαστ τρακ ακουμε και φαστ τρακ δεν βλεπουμε ....για να μην μου πειτε πως απαξιωνω την πολιτικη।Στους ολυμπιακούς αγώνες,που ειχαν καταληκτική ημερομηνία και οι...υπεύθυνοι βρέθηκαν και το φαστ τρακ λειτούργησε ,αλλα παρα τα λάθη, οι νομοι λειτούργησαν...και κανεις δεν κυνηγησε τους....υπευθυνους ετσι;

No comments: