26 February, 2011

ΑΠΛΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ...


Ειναι δυνατόν τοσοι αναλυτές,τόσοι αρθρογράφοι,τοσα ॥σκοτεινά και φωτεινά μυαλά να ασχολούνται με τα πολιτικοοικονομικά της Ελλάδας και να μην μπορούν η να μην θέλουν να εκφράσουν την απλούστερη απορία;Ναι την πιο απλουστευτική και λογική απορία।Βρε σύντροφοι ,πως θα λυθεί το πρόβλημα αν δεν βρούμε ποιος-ποιοι και πως μας οδήγησαν ως εδώ;
Τόσοκαθαρο,,τόσο απλό,γιαυτους που ούτε λερωμένη,ουτε βολεμένη έχουν την φωλιά τους।Ειναι δυνατόν να ψάχνουμε τον χρόνο που...κίνησε την προσφυγή στο ΔΝΤ η στην ΕΕ ο Γιωργος Παπανδρέου και να μην ψάχνουμε τα πραγματικά αίτια που υπερχρεωσαν την χώρα και κάναν να-μετα συγχωρήσεως το χρέος;Να με συμπαθάτε ποιος δανειστής δεν θα σκεφθεί πως εκτός απ το...ξεχρέωμα υπάρχει και το ...κουκούλωμα।Πέρα απ το ηλιθιο-αποδεδειγμενα-πολιτικο παίγνιο των κομμάτων εξουσίας,αλλα και ελάσσονος αντιπολίτευσης,ειναι δυνατόν να το....φάει αυτο το στυλακι ο πλέον βλαξ πολίτης;Είναι δυνατόν να πιστέψει ποτε,πως η πρώτη αγωνια είναι να δώσουμε πίσω τα...δανεικά και...αργότερα αργότερα που θα φανούν τα ...κότερα θα να αναζητήσουμε τις ευθύνες।Κι αν στο μεταξύ μας διαολόστειλει ο Λαος και δεν προκάνουμε;Αν η μόδα με το...αλήτη αλήτη βγες απ το φεγγίτη και η πασαρέλα έξω απ τα σπιτια πολιτικών συνεχισθεί και...επεκταθεί;Τι θα γίνει;Ποσοι πίστεψαν πως ο...Κωστάκης θα βαζε τάξη με τον βασικό μέτοχο,θυμηθείτε ποσοι πίστεψαν μετα τον Μπαϊρακτάρη,πως οι νταβατζήδες την ειχαν άσχημαΕτοιμος να τα॥πουλησειολα ηταν ο Μπομπολας.Πόσοι τέλος απο μας ,στο μεταξύ ...πληρώνουν ενώ ο πολιτικός μας κόσμος περι άλλα τυρβάζει;Τι θα γίνει αν ακολουθήσουν πολλοι, τον εύκολο δρόμο του δεν πληρώνω,δεν πληρώνω;Πως γίνεται ρε γαμώτο να μην ψάχνει κανένας -για λογαριασμό μας-το ποιος φταίει και το ποιος πληρώνει;Ολα πια μου φαίνονται αφύσικα।Να σκέφτομαι εγώ,την...ευρωπαϊκή πορεία και όχι τους ...σιωπηλούς κλέφτες;Σορρυ αλλά και η βλακεία έχει όρια।Αργείτε σύντροφοι..αργείτε πολυ,οταν θα με θυμηθείτε θαναι αλήθεια αργά...Δεν γίνεται τόσους μήνες να μην έχουμε βρει ποιοι φταίνε που φτάσαμε ως εδω।Δεν τα φάγαμε μαζι ,κι ας λέει οτι θέλει ο ΑντιπροεδροςΑυτοί που έφαγαν τον αγλέουρα τρώνε και συνεχίζουν।Κι εμεις που πληρώνουμε νομίζετε πως θα ...συνεχίσουμε; Δεν το βλέπω και το λεωΑπλα ,ξεκάθαρα και κατανοητά..ναι ,είμαι σίγουρος για το...κατανοητά..

1 comment:

diaskronos said...

Πρόταση προς όλους τους BLOGGERS
Προτείνουμε:
Στις 2 Μάρτη Τετάρτη από τις 3μ.μ. μέχρι τις 11μ.μ. να αναρτήσουμε όλα τα blog ανάρτηση με τον ίδιο τίτλο και το κάθε blog τις δικές του απόψεις ως περιεχόμενο. Ως τίτλο:
Η ΕΛΛΑΔΑ ΔΕΝ ΠΩΛΕΙΤΑΙ - ΔΕΝ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΧΡΕΟΣ – ΔΕΝ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΤΟ Δ.Ν.Τ - ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΟΙ ΚΛΕΦΤΕΣ – ΟΙ ΕΝΟΧΟΙ ΣΤΗ ΦΥΛΑΚΗ.
Προτείνουμε ακόμα μια φωτοσύνθεση του χάρτη της Ελλάδας με στάμπα « ΟΧΙ, ΔΕΝ ΠΩΛΕΙΤΑΙ» μια φωτοσύνθεση είναι στην αρχική σελίδα του blog όποιος θέλει μπορεί να την πάρει .
Με αυτό τον τίτλο που είναι φανταζόμαστε λίγο πολύ αποδεκτός από την μεγάλη πλειοψηφία των bloggers και φυσικά ο καθένας μπορεί να αναπτύξει τα δικά του επιχειρήματα και απόψεις αλλά και να δώσει και άλλες προτάσεις. (Στην ανάλυση προφανώς δεν γίνεται όλοι να συμφωνήσουν με ένα κείμενο ή τουλάχιστον προς το παρών είναι πάρα πολύ δύσκολο και θέλει προετοιμασία.)
Α) Είναι ένας τρόπος να ακουστούμε από όλους ,πιο μακριά και πιο έντονα.
Β) θα είναι μια δοκιμή και για επόμενη μαζική διαμαρτυρία ή προβολή κάποιου εθνικού ή κοινωνικο-πολιτικού ή οικονομικού ζητήματος.
Γ) Η φωνή μας θα φτάσει και στο εξωτερικό και στις Βρυξέλλες πιο δυνατή.
Δ) Εάν κάποιος διαφωνεί ή τώρα ή σε επόμενη παρόμοια κίνηση είναι ελεύθερος προφανώς να μη συμμετέχει είναι πέρα για πέρα επιλογή και δικαίωμα του καθενός .
Όλοι μας να ενημερώσουμε όλα τα φιλικά μας blogs αλλά και όσα μπορεί ο καθένας για την κίνηση αυτή. Είναι μια πρόταση που δεν κρύβει καμία ύπουλη σκοπιμότητα παρά αυτά και μόνο που γράφουμε. Την πρόταση την κάνουμε με ειλικρίνεια και χωρίς άλλο στόχο ή σκοπό. Θεωρήσαμε σωστό να την διακινήσουμε μέσω σχολίων γιατί δεν βρίσκουμε άλλο τρόπο. Συνάδελφοι (αν στέκει ) bloggers η Χώρα μας πνίγεται …κάτι μα κάτι πρέπει να γίνει.
Ευχαριστούμε κι ελπίζουμε το e-mαιl: diaskronos@gmail.com
Η ομάδα του galaxiako.blogspot.com : diskronos, anarxos, antromeda, kiklonas, anarxosimoritis
ΥΓ Εάν κάποιος (οποιοσδήποτε) θέλει το ονοματεπώνυμο μας θα το δώσουμε με το e-mail. Δεν υπάρχει πρόβλημα και μάλιστα χωρίς να ζητήσουμε το δικό του για να μην υπάρχουν αμφιβολίες.
galaxiako.blogspot.com 27/02/2011