15 October, 2010

ΣΥΝΒΑΣΙΟΥΧΟΙ.


Το δίκιο των συμβασιουχων είναι, οτι θέλουν μια δουλειά।Την βρήκαν(μην ρωτάτε πως) και θέλουν να την κρατήσουν।Το δίκιο της Κυβέρνησης είναι, οτι η σύμβαση που είχε υπογραφεί έληξε και θέλει να...αδειάσουν οι θέσεις।Αν αυτό είχε εξηγηθεί απ την αρχή, όλα θα ταν καθαρά και τίμια।Οι συμβασιούχοι θαξεραν την προσωρινότητα της δουλειάς,οι εργοδοτες-κρατος θα χε το δικαίωμα να τους απομακρύνει ειτε με το καλό είτε με το..ζόρι।
Ομως στην Ελλάδα το Κράτος της πλάκας κάνει πολιτική।Και πολιτική σημαίνει φύγε εσύ ελα εσύ,που έλεγε ο μακαρίτης Μπονατσος।
Για το γελοίο σύστημα ,το ποιος το॥εφηύρε ,και πότε θα τελειώσει δεν μιλάει κανείς।Το ίδιο το Κράτος και οι εκπρόσωποι του ,κάνουν το κορόιδο ..।Τα χα τώρα ψάχνουμε ποιος φταίει।Το παιχνίδι, παίζεται ,κλείνοντας ο ένας το μάτι στον άλλον।Σε μας ,μένει κάποτε ,να αναρωτηθούμε κερδίζουμε η χάνουμε ολοι μας απ αυτή την κωμωδία;...Αυτό το απλό πραγματάκι δεν εχει το θάρρος ένας πολιτικός να το εξηγήσει ... στην τηλεόραση; Είναι δυνατόν να στέλνει τα ΜΑΤ να το...επιχειρούν για λογαριασμό του;Και κάτω απ την Ακρόπολη βρε καραγκιόζη Δημοκράτη....Μετα έχουν απορίες για το ξεφωνητό॥,μετά μας φταίει το.... μνημόνιο ॥ο Χατζηπετρης η ο φουφουτος...Ενα εκατομμύριο άνεργοι, ντου να κανουν και θα καει ο॥καθιστός όλων μας...

No comments: