08 October, 2010

ΚΕΖΑ-ΨΥΧΑΡΗΣ-ΡΕΣΤΗΣ


Δίκιο έχουν οι φίλοι του Γ. Δημαρά και διαμαρτύρονται για τα οσα έγραψε το ΒΗΜΑ υποβαθμίζοντας και υπονομεύοντας την υποψηφιότητα του, που παει εξαιρετικά.
Τα βάζουν ομως λάθος με την Κεζα. Η εν λόγω...κυρία γράφει καλά, αλλα χολερικά. Το κακό όμως ειναι οτι γράφει κατα παραγγελία. Αποδεδειγμένα!
Συντάκτης -εργολάβος.
Επομένως μην διαμαρτύρεστε εναντίον της, αλλα εναντίον των αφεντικών της που της παράγγειλαν απλως "κόντυνε τον Δημαρά".
Ο Στ. Ψυχάρης και ο πληρωνων Βικτωρ Ρέστης πρέπει να αναφέρονται στο στόχαστρο σας.

Πότε θα μάθετε να χτυπάτε τα γαϊδούρια και οχι τα σαμάρια; Ως ποτε θα αγνοείτε αυτούς που δίνουν τις εντολές και θα τα βάζετε μονο με τους ... εργολάβους; Οχι οτι στεναχωρήθηκα που αποκαλύφθηκε ο ρόλος της... πως να την πούμε, "κυρίας";

Αλλα βρε φίλοι του Δημαρά δεν ξέρετε πως αυτή ακριβώς ειναι η δύναμη του Ψυχάρη; Πίσω απ το φουστανάκι της Κεζα δεν κρύβεται; Μ αυτη την δύναμη και τακτική δεν εκβιάζει χρόνια όλες τις κυβερνήσεις; Και άμα δεν κανετε αυτούς τους διαχωρισμούς πως θα μάθετε πως ο Ρέστης συμφωνεί απολύτως; Πως νομίζετε απόκτησε δια της... εξυπηρετήσεως Ρουσοπουλου συχνότητες, άδειες και Μέσα;

Βεβαίως βεβαίως, με τον... Δημαρά θα κολλήσει; Ή θα φέρει αντιρρήσεις σ αυτά που του λέει το... συνεταιρακι του; Το κόλπο ειναι χιλιοδοκιμασμενο.
Και δεν περίμενε την Κεζα...

No comments: