07 September, 2010

ΑΛΕΥΡΟΒΙΟΜΗΧΑΝΟΙ.


Κλέφτες,ψεύτες και χέστες।Μ αυτήν την σειρά οι αλευροβιομήχανοι της γελοίας χώρας μας।Ανακάλεσαν λεει το...δελτίο τυπου -λαθος κάναμε με το οποίο..ειδοποιούσαν τα μελη του συνδέσμου τους να κάνουν αυξήσεις -αναπόφευκτες δηθεν -στις τιμές του ψωμιού।
Αυτο έγινε αντιληπτό,τους παράπεμψαν στην επιτροπή ανταγωνισμού και η υπόθεση θα εκδικασθεί αύριο।Πριν τους... πλακώσουν στα πρόστιμα,ανακρούουν πρίμα..
Αλλα το ερώτημα είναι τα γελοία ΜΜΕ μας γιατί δεν τους ξεφτιλίζουν?Μα γιατί έχουν ...ζητήσει διαφήμιση..και ο πελάτης έχει πάντα δίκιο। ....Ο πελάτης είπα,οχι ο πολίτης।Γιαυτό σας λέω μ αυτά τα ΜΜΕ και αυτά τα κολπάκια ΚΑΙ οι εφημερίδες δεν... πουλάνε και θα κλείσουν ΚΑΙ η Δημοκρατία μας ειναι για κλάματα।Η χαζοΛουκα που αποδεδειγμένα το χειρίσθηκε καλά εχει κάτι να πει? Η ζήτησε την ...προστασία του καταναλωτή για να χει εκλογική πελατεία? Οι φωτιές στους σιτοβολώνες της Ρωσίας ....θυμάστε πως συνδέθηκαν με την τιμη του ψωμιού απ τα ΜΜΕ μας?Τωρα τι άλλαξε ρε ξεφτιλες?Αν τα οικονομικά॥περιθώρια ηταν άλλα θα την τρώγαμε η οχι? Και πόσα τέτοια έχουμε καταπιεί και ...καταπίνουμε.

No comments: