07 September, 2010

Σιγα σιγα....


Ειδαμε πως ο Γιώργος ενοει τον ανασχηματισμό।Ειναι τολμηρός,ομως θα κριθεί στην πραξη।Απαντάει ωστόσο στο ...κανε κάτι δεν προχωράμε।
Για τον ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗ ο Ελληνικός Λαος δεν εχει ιδέα।Φταίει η Κυβέρνηση που δεν εξηγει,φταίνε και τα γελοία ΜΜΕ που γράφουν οτιδήποτε αλλο εκτός απο την ουσια...Ποια ειναι η ουσία?
Μα το οτι οι Δήμαρχοι μαζεύουν τα σκουπίδια και η Κυβέρνηση τα διαχειρίζεται।Δεν συμβαίνει σωστά ,ουτε το ενα ούτε το αλλο।Ο Κακλαμάνης ΠΧ στην Αθήνα ,ειναι γελοίος।Η Αθήνα ειναι βρώμικη και αυτός μας λέει αντι να απολογηται ,αλλα λόγια μεγαλεπήβολα।Το μόνο που θα χε να πει, ειναι αντε και καθάρισα,εσείς πως θα τα...εκμεταλλευτείτε τα απορρίμματα?
Αυτο το μικρο παράδειγμα δείχνει το πως πορευόμαστε।Ουτε ένας δεν υπάρχει δίπλα στον Παπανδρέου να του πει θαρρετά।Πρόεδρε αν δεν αλλάξεις ριζικά τα ΜΜΕ τοτε αυτά θα ποδηγετούν τον Λαό και εσυ θα κάνεις μια τρύπα στο νερό। Όταν καθε βράδυ -κάτω απο τον τίτλο ΕΙΔΗΣΕΙΣ-η καθε τσογλανοπαρεα,γνωμοδοτεί ανεύθυνα με τις πλάτες των αφεντικών νταβατζηδων και με τους Υπουργούς κλαρίνο..τοτε αυτό Γιώργο μου δεν ειναι ούτε ειδήσεις ούτε ενημέρωση॥ ουτε δημοκρατία,Είναι ποδηγέτηση ενός ηλίθιου,ημιμαθούς, παγιδευμένου ,και ως εκ τούτου, καταδικασμένου Λαου।Οι επαγγελματιες πολιτικοί τον ...κανακεύουν,δεν τον λένε μαλάκα, γιατι θα ξαναχρειαστουν την... μαγική του ψήφο και οι νταβατζήδες τον κρατούν σφιχτά,ξέρεις απο που, έχοντας όλα μα ολα , τα όπλα,τηλεόραση,εφημερίδες ραδιόφωνα ,περιοδικά και σε λιγο και το Ίντερνετ..Οι ρόλοι έχουν χαθεί Γιώργο μου...Με σιγουρια και θράσος ο καθε Πρετεντερης θα σου λέει πως ,σιγά τον ανασχηματισμό που εφαγες τη Μπατζελη και υπουργοποιήσεις την Μιλενα।Και εσύ δεν θα μπορείς να τον ρωτήσεις ।Ρε καραγκιόζη στα είπαν να τα πεις,ο Ψυχάρης ,ο Μπόμπολας η σου φταει η Μπιρμπιλη γιατι δεν τους... έδωσε την τάδε δουλειά?Τοσο απλό .Και θα ταν απλό αν η χωρα προχωρούσε,αν δεν ηταν στο κόκκινο,ομως είναι και βλέπεις το παραξενο πως ο φτωχος συνταξιούχος βοηθάει αδιαμαρτύρητα και ο κατέχων χοντρόπετσος τα βγάζει εκτος Ελλάδας και ...γνωμοδοτεί ασυστολα για Πολιτική και... Δημοκρατία...Ολα αυτά δε ,τα λέμε ψιθυριστά αναγκαστικα,,μην τυχον και ξυπνήσει η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ.।Γιατι ποιος πιστευει σ αυτη την χωρα πως θαρθει καποια ωρα που θα βρεθει ενας ατεγκτος ισχυρος που θα ξεδιαλυνει το τι εγιναν τα...κλεμενα?

No comments: