08 November, 2010

ΕΚΛΟΓΕΣ


Οχι δεν μου έφυγε καμία οργή।Οχι δεν με ικανοποιεί αυτή η εικόνα।Οχι δεν άλλαξα γνώμη για την αποτελεσματικότητα των πολιτικών μας।
Πάμε τώρα στα αποτελέσματα।Σωστό το οτι αποφύγαμε τις εκλογές।Σωστό και το κούρεμα του δικομματισμού।Αν η αριστερά ουτε τώρα δεν κατάλαβε πως χρειάζονται ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ,ε τοτε καμία αποχή δεν την σώζει॥Για τον Σαμαρά εξακολουθώ να εχω την χειρότερη γνώμη।Ολη η δεξια παίζει στα ζαρια με την κακομοιριά μας και αυτό το θεωρώ πρόστυχο।Οσο για το ΠΑΣΟΚ αν δεν ειναι αυτο τελευταία του ευκαιρία τότε τι ειναι; Θυμηθείτε πως έχασε το δυο χιλιάδες ο Σημιτης, ΟΧΙ το τέσσερα..
Οι ξένες αγορές δεν θα ηρεμήσουν।Ξέρουν όσο και εμείς,πως δεν είμαστε σοβαροί,δίκαιοι και επιμελείς σε τιποτα που αφορά στο Δημόσιο।Ξέρουν πως δεν παράγουμε αυτα που μπορούμε,ξέρουν πως ζούμε την αγωνία του τεμπέλη μηπως χρειασθεί να...δουλέψει।Απορούν ,οπως και εμείς,πως διάολο γίνεται να χρειάζεται να φτάσουμε στο χείλος του γκρεμού και να μην πέφτουμε τελικά μέσα॥Ο έξυπνος που δεν διαχειρίζεται σωστά την εξυπνάδα του ,δεν καταντά απλά εξυπνάκιας ... καταντα κατι χειροτερο >Ακριβώς। εδω είμαστε।Η॥ πικρία ειναι τεράστια।Όση ακριβώς η ασυνεννοησία των Ελλήνων॥Μια καταστροφή μοιάζει απαραίτητη για να σοβαρευτούμε επιτέλους..Και ξεφεύγουμε παλι απ την αλήθεια με ένα αστειάκι τύπου ....Η Ελλάς τρεις χιλιάδες χρόνια, στο χείλος του γκρεμού και...δεν βρίσκεται ένας να την σπρώξει να ησυχάσουμε...Αυτο νοιώθω πριν τον δεύτερο και...τελευταίο γυρο।Η μεταπολίτευση δεν τέλειωσε ας λενε.।Οι οικογένειες καλά κρατούν ,άλλη μια γενιά μπαίνει στο ηλίθιο ελληνικό κόλπο,Μπηκε ήδη με...ενδιαφέρον για την... αποχή και τα...αναποτελεσματικά αποτελέσματα।Κατάλαβε ισως,πως απ αυτούς τους πολιτικούς μην περιμένεις τίποτα।Τωρα θετικό είναι αυτό;Θα σας ..γελάσω..

No comments: