26 May, 2010

Κλεφτες ντροπη .


Ακούς χορηγία..Να ακούσουμε τωρα αμέσως την άποψη Σημιτη...Γιατί ,κατά την δική μας άποψη,ειναι αφόρητα προκλητικός αυτός ο πρώην υπουργίσκος Μαντελης।Απόλυτα τυχάρπαστος,απόλυτα ελάχιστος νεοελλην της διαφθοράς και του παχυδερμισμου।
Ο τυπος αυτός ...έκαψε τα ιδια τα παιδιά του,δεν θα απορήσω αν καούν και τα εικοπεντε σπιτια του απο θερμοκέφαλους και του μείνουν μονο ταοικοπεδα।Εξόργισε τον καθε καλόπιστο ,εμενα με εξοργίζει και η αποπειρα συμψηφισμού..
Το πολιτικό παιγνίδι εχει συνέχεια.Αυτο εγγυάται πως η οργή δεν φεύγει ούτε με λόγια ,ούτε με γιαούρτια,ουτε με λοιδορίες.Απαιτουνται φυλακίσεις।Η παραγραφή ηδη θεωρείται ...κομπίνα της πολιτικής,ας βρουν παράκαμψη,αλλαγή η και καταπάτηση του νόμου. Το δημόσιο χρήμα πρέπει να ξαναβρεί την αξία του...αλλιώς οι Μαντεληδες θα γελάνε,θα σπουδάζουν άκοπα τα παιδιά τους,θα... κολυμπάνε χωρίς να πνίγονται στα πολιτικά λύματα।
Θα θελα να δω υπογραφές απο το...όλον ΠΑΣΟΚ εναντίον του κλέφτη,οχι μόνον απ τον Γιώργο που τον ειχε διαγράψει τακα-τακα...Και επιτέλους μια δήμευση των κλεμμένων θα ταν απόλυτα παιδαγωγική..

No comments: