29 September, 2009

ΤΕΛΕΙΩΜΕΝΟΣ ...ΜΑΧΗΤΗΣ


Χρόνια είχαν να πα ρουν τέτοια απογοήτευσή οι λίγοι φιλοι του Κωστακη.Τους κάλεσε στο τελος της βδομάδας στη Ραφηνα ,για ενα κρασί και κουβεντουλα.Και εκεί έπαθαν σοκ μολις διαπίστωσαν οτι ο χοντρός με το μπλουτζην, δεν έμοιαζε οχι με ....μαχητή -που λεει στα μπαλκονια,αλλα ούτε με νιόφερτο πολιτικο.Ηταν απολύτως ΠΑΡΑΙΤΗΜΕΝΟΣ .Το μόνο που εξέπεμπε ηταν ...ανακουφιση.Ουφ ΑΝΑΚΟΎΦΙΣΉ.
Μεζεδακι-κρασακι-ανακουφιση.Ρε μια Βδομάδα πριν...Ο απολυόμενος φαντάρος ειχε τετοια κρυφη λαχτάρα για το...απολυτήριο που ουτε τα προσχήματα δεν κράταγε ,αφου περιτριγυριζόταν απο φιλους.Καποια στιγμή έκανε χιούμορ για τους...διαδοχους,είπε και κατι ποδοσφαιρικά,αυτο ηταν ολο ,σαν Κυριακάτικο απόγευμα συνταξιουχου...
Στην επιστροφή ,οι...φιλοι του ηταν αμιλητοι.Καποιος θυμήθηκε την κατάθλιψη που ειχε πριν απο μήνες και ενας αλλος σκέφθηκε πως η προνοητικότητα των Καραμανληδων ισως βγει σε καλό,αφου καναν την...δωρεά σ εκεινο το Πανεπιστήμιο των ΗΠΑ πουχει...έδρα Καραμανλη.Οι υπολοιποι φίλοι... αποχαιρετούσαν την ...Αλεξάνδρεια...

ΞΕΦΤΙΛΑ

Αμαν με τα παπαγαλακια. Τωρα θελουν να μας πεισουν οτι η συζυγος του πρωθυπουργου δυσκολευεται να παρει τριμηνη αδεια απο το Λαικο οπου δηθεν εργαζεται.
Λιγη ντροπη ρε παιδια. Τα τελευταια μερεμετια κανετε αλλα με το μαλακο. Και αυτος ο καθηγητης, ο Παπαλαμπρος ας μην ειναι τοσο...σκληρος. Εργαζομενη γυναικα ειναι και η Νατασα ας δειξει λιγη κατανοηση. Αλλωστε , δεν πηγε και αυτος χαμενος.

ΓΝΩΡΙΜΙΕΣ

Να μεινουμε για λιγο ακομη στον καλλιτεχνικο χωρο. Αρχισε χθες η δικη του Νικου Σεργιανοπουλου. Διαβαζα και εγω για τους τοσους επωνυμους που βρεθηκαν στην Ευελπιδων και ειπα. Ρε μπραβο στα παιδια που πηγαν να παρακολουθησουν τη διαδικασια και να συμπαρασταθουν στην οικογενεια.
Αμ δε. Οι περισσοτεροι ειχαν λαβει επισημη κλητευση και θα πρεπει να απαντησουν σε δυσκολες ερωτησεις για ναρκωτικα και ανδρικη πορνεια.
Χειροτερος απο ολους ειναι στελεχος ,υπο αναπτυξη ραδιοφωνικου σταθμου, που παρακαλαει δημοσιογραφους να μην τον αναφερουν στους υπο εξεταση μαρτυρες. Ο φουκαρας αλλα εχει πει και υποσχεθει στο δεξι χερι του αφεντικου και τωρα τρεμει σαν το ψαρι.
''Ταξις και ηθικη'' ηταν το διαβατηριο του,αλλα την πατησε αγρια. Ηδη , οι ''φιλοι'' του τα προλαβαν ολα στον φιλοδοξο εκδοτη...

28 September, 2009

ΚΟΚΑ

Τωρα που το ΠΑΣΟΚ αποφασισε να ασχοληθει σοβαρα με το θεμα της ΕΡΤ επεσε πανω σε ενα πολυ σοβαρο θεμα. Βαθεια ανασα και παμε. Γνωστος, μα πολυ γνωστος παραγωγος- παρουσιαστης δημοκρατικων πολιτικων φρονηματων, ειναι αυτος που διακινει μεγαλες ποσοτητες ακριβου ναρκωτικου σε καλλιτεχνες και γλαστρες που παρελαυνουν απο την εκπομπη.
Ο τυπος ,με ομπρελα την εκπομπη εχει απλωσει διχτυα παντου και εχει ντουμανιασει πολλα καμαρινια σε θεατρα και νυχτερινα κεντρα.Το θεμα το γνωριζουν αρκετοι αλλα κανουν το παγωνι.

Πρετεντερης λαυρος


Την ειδε στις 8 μοναδες την διαφορα,ειδε και το...κλειδωμα της αυτοδυναμιας απ τα ...αδημοσιευτα γκαλοπ ο Πρετεντερης αποψε και τον ...ξεσκισε τον Πακη.Ο καυμενος ο Καλαματιανος πηγε στο MEGA ανυποψιαστος και νομιζοντας οτι θα τον ρωτησουν Γιαννακης και Ολγιτσα για το ....πιο Υπουργειο θα του δωσει απο ....Δευτερα ο κατακοπος.Και επεσε σε τοιχο απο ερωτησεις που αν ο Πρετεντερης τις εκανε ....περσυ, θαχαμε γλυτωσει την...οικονομικη κριση...και απειρα λεφτα .Και μεσα σ ολα τον ξεμπροστιασε και ως εμπνευστη και ...εκτελεστη της απαγορευσης των...δημοσκοπησεων.Μονο γηπεδικα δεν του πεταξε το γνωστο Πακη μαλακα σε παιζουμε για πλακα..Μεχρι και ο Μπομπολας εμαθα οτι ειπε ,καλλιτερα να μην....εκτιθεμεθα ετσι.Τι λες ρε Μπαρμπαγιωργο,ποιος τοδωσε το συνθημα της κολωτουμπας;η...Μυρτω Λοβερδου;

ΨΗΦΟΦΟΡΕ ΑΚΟΥΣ;;;


Ψηφοφόροι αραγε σκέφτεσθε ποιοι ηταν μέχρι χθες αρμόδιοι..ελεγκτές των εταιρειών του Παυλου Ψωμιαδη; Ναι αυτές που κλείσανε και φέσωσαν εργαζόμενους και ασφαλισμενους.Ναι αυτουνού του μάγκα που έδωσε πλαστη εγγυητική και ο...εισαγγελέας το...σκεφτεται.Ψηφοφορε πουθενά δεν διάβασες τα...ονόματα οσων εμμέσως στην...φόρεσαν την φεσαρα.
Εψαξες άνθρωπε μου;Ξύσε και συ το...κεφάλι σου.Για την ακρίβεια πλήρωσε και αν εχεις ασφάλεια απο το...επικουρικό να με...τηλεφωνησης.
Αμ το αλλο; Μανούσος και Αγουδημος σε 6 χρόνια πηραν 60 εκατ Ευρω για τις...άγονες γραμμες.Με αυτον τον πακτωλό στο χερι,απλά έπεσαν εξω...Μήπως σου περνάει απ το μυαλο ποιος μαλάκας πληρωσε;Γιατι Υπουργοί Ναυτιλίας ηταν Βουλγάρακης Παυλίδης,Παπαληγουρας και αλλα παιδιά -τροχονόμοι του οβολου και της...αδιαφορίας σου!!
Ψηφοφορε αισθάνεσαι οτι στον ...έπιασαν ε; και το χειρότερο ειναι οτι θα...παραγραφούν όλα με το κλείσιμο της κάλπης,πρωτα σε...έγραψαν τωρα σε...σβήνουν σε ακυρώνουν.Εσυ τι θα κάνεις;

ΝΤΟΡΑ

Σε πολλους εκανε εντυπωση το ποσο γρηγορα βγηκε απο το νοσοκομειο η Ντορα. Σιγα μην την επιασε ο καυμος για τον Καραμανλη. Τον εαυτουλη της σκεφτεται . Και να γιατι.
Στην Α Αθηνας ο Αβραμοπουλος εχει παρει κεφαλι , κατι που θα παιξει πολυ την Κυριακη των εκλογων. Στενο το μαρκαρισμα στον Κακλαμανη και οι υποσχεσεις πολλες. Οχι για εκβιασμο δεν εχω ακουσει τιποτα.Τουλαχιστον εως τωρα..
Στο ΠΑΣΟΚ τωρα. Στη Β Αθηνας προηγειται ο Λοβερδος και ακολουθει ο Χρυσοχοιδης. Ποια μενει εκτος? Η κ Νταλαρα και ο Βουρος. Ρε λες να βαζουμε μυαλο?

ΣΙΒΥΛΛΑ-ΣΤΟ...ΒΗΜΑ


Να το λοιπον το σοβαρό ΒΗΜΑ χθες που βρήκε τρόπο να μας πει με....πολλά λόγια και φιοριτούρες,οτι ο ΘΟΔΩΡΟΣ ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ έφυγε απ το σπίτι με την ΓΙΑΝΝΑ και προτίμησε την νεοτερη....
Πριν απ το κλείσιμο του ΕΛΕΥΘΕΡΟΥ ΤΥΠΟΥ το ΜΑΥΡΟ ΜΕΛΑΝΙ σας τα είπε απλά και κατανοητα.Αναζητησατε την γυναίκα που λένε και οι...Γάλλοι μαιτρ.Δεν χαιρόμαστε για την σφαλιάρα προς την Γιαννα,διαχειρίστηκε την....τύχη της με τόση αμετροέπεια που η αντιπάθεια ηταν το πιο λάιτ συναίσθημα που σου δημιουργουσε.Το όλα εδώ πληρώνονται,ειναι το λιγοτερο.Επισης τα προσωπικά του καθενός, πλουσιου και φτωχου ελάχιστα μας ενδιαφερουν.Αν κάτι εχει εδώ αξία,ειναι το πως το κάθε λιλι σέρνει στολο...και πως τόσοι εργαζόμενοι εξαρτώνται αν...παιρνει η δεν παίρνει Βιάγκρα ο κάθε εργοδότης...

27 September, 2009

Το πορισμα


Το πόρισμα του προϊσταμένου κ Ρακιντζη είναι πεντακάθαρο ..Οι ευθύνες των ηγετών της πυροσβεστικής για τις φωτιές της Αττικής ..αυταποδεικτες.Κανεις όμως δεν θυμάται σήμερα το πως Ο ίδιος ο Καραμανλής και οι Υπουργοί του είχαν σπεύσει να...συγχαρούν και να καλύψουν την γελοία αυτη υπηρεσία και τους ανίκανους ανθρώπους που...διορισαν.Στις επισκέψεις μάλιστα,στους ανδρες της υπηρεσίας, μας έλεγαν για τις ικανότητες,την ανδρεία και την αυταπάρνηση που τους διακρίνει...Ναι όλους,ηγέτες και...υφισταμενους..Ικανους -ανίκανους..
Σήμερα αντι τα κανάλια να παίζουν απ το πρωι, αυτές τις αναίσχυντες δηλώσεις,κανουν το κορόιδο..Έχουμε εκλογες βλέπετε και δεν θέλει κανεις να θίξει γελοίους πολιτικούς,γελοίους επαγγελματίες,γελοίο δημοσιο και γελοία χωρα.Φυσικα η πρώτιστη ευθύνη ειναι και στους γελοίους πολιτες που προσπερνούν την αλήθεια -οπου την συναντουν-γιατι πονάει..Και φυσικά το ψάρι βρωμάει απ το κεφαλι.Αλλα μήπως και η ουρά δεν ειναι ...χεστεα;Η μήπως περιμέναμε τον Ρακιντζη να μας ...ανοίξει τα μάτια;;

26 September, 2009

ΟΥΤΕ ΑΥΤΟΙ


Ούτε οι G-20 κατάφεραν να βάλουν χερι στις Τραπεζες.Πιστευετε ότι τελικά δεν θα βρεθούν θερμοκέφαλοι που θα επιχειρήσουν να ...συνετίσουν τα Γκολντεν μπους; Ένας ηγέτης προβλέπει..ετσι μας έμαθαν, εκει ...στα θεωρητικά, στα νιάτα μας..Κρατηστε την παρατηρηση για ναχετε τις...εξηγησεις,πριν τους....αναλυτες...

ΚΥΡΙΕ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ


ΕΝΑ ΜΠΛΟΓΚ έχει τέτοια δύναμη που δημοσιεύοντας μια δημοσκόπηση μπορει...να επηρεάσει;Να.. στρίψει την κοινη γνώμη; Να...ποδηγετήσει καποιον;
Αν απάντησης ναι,τοτε...μετά τις εκλογες ελα να...σου εξηγήσω τα κίνητρα αυτού που το θεσμοθέτησε...
Προς το παρόν θα μου επιτρέψεις να θεωρω ....καθυστερημένο καποιον που επιμένει...
Και κατι ακόμα αν δεν κατάλαβες,η νεα τεχνολογία δεν εχει κατά νου την Ελληνικη νοοτροπία,αλλα απευθύνεται σε πολιτες του Κοσμου....Ο μακαρίτης Μαρουδας έμεινε στην ιστορία οταν ειπε πως θα ...καταρρίψει τους δορυφορους...Φτάσαμε στο 2009 και κοιτάμε το..δακτυλο που...δείχνει το φεγγαρι.Δεν ξέρω αν... θυμάται κανεις πως....οι δορυφόροι μας πήγαν στο φεγγαρι.

25 September, 2009

Ο ΟΜΙΛΟΣ....


Ο ομιλος Βαρδινογιάννη,την πέτυχε την ...αυτοδυναμία που ηθελε.Πηρε -με λεφτά των κοροιδων-ΚΑΙ τα πρατήρια της ΣΕΛΛ και τώρα δεν χρειάζεται τον Κωστακη.....
Για σκεφθείτε ,ποσο καιρό ο...υπάλληλος Ρουσόπουλος κρατούσε στο σκοταδι οσους έψαχναν γιατι πληρώναμε το λιτρο της βενζινης περισσότερο απο καθε Ευρωπαιο;Και ο Λάτσης το ιδιο και ο Κυρ Γιώργος με τα...διοδια,και ο Μυτιληναίος,ο Κοπελουζος,και τόσοι αλλοι που γιγαντώθηκαν οσο εμας μας....απασχολούσε η ομαδα του Κουρασμένου, φίλοι κουμπάροι και ταμεία..
Το πόσο διευρύνθηκε η...πι τα της χωρας το είδαμε απ τα ψίχουλα που εδωσαν. Όλοι έβγαζαν το κατιτίς Τωρα ΚΑΙ το μεγάλωμα της πίτας σταμάτησε και ξαναμοίρασμα της...τραπουλας χρειαζεται.Ο Κωστακης χαμήλωσε τοσο τον πήχη ,που τώρα οτι και να ...ζητάμε θα φαινεται μεγαλο...Το έλλειμμα που αφήνουν ειναι ΟΛΟ δικό μας.Οι μεγάλοι εγιναν πολυ μεγαλύτεροι και ...ακλωνητοι.Τουλαχιστον ετσι νομίζουν.....

ΣΟΥΦΛΙΑΣ

Να και ενα χαριτωμενο κουιζ. Που ειναι ο Σουφλιας? Δεν σας κανει εντυπωση? Εσπρωξε καλα καλα τον Καραμανλη στις εκλογες και στα δυσκολα την εκανε με ελαφρα πηδηματακια.
Ετσι ρε βλαχουρα κανουν οι καλοι φιλοι? Εκτος και εαν δεν εισαι τοσο καλος φιλος οσο νομιζε ο φουκαρας ο Καραμανλης...

ΚΑΚΛΑΜΑΝΗΣ

Αρκετοι ηταν οι υποψηφιοι της ΝΔ στην Α Αθηνας που ηλπιζαν στη βοηθεια του Νικητα Κακλαμανη. Ματαια ομως. Ο 72χρονος δημαρχος επιμενει στον 40χρονο γιατρο και πρωην αθλητη Βασιλη Κικιλια.
Αλλωστε, αυτος εξετιμησε τα προσοντα του και τον ''εβγαλε'' δημοτικο συμβουλο. Τον εβλαλε και επιμενει. Το βρισκεται κακο? Τα δικα μας παιδια να βολεψουμε και να βολευτουμε.

Mega

Απιστευτο, κι ομως αληθινο. Τα μεγαλα αφεντικα του Megaλου καναλιου τις δυο τελευταιες ημερες ασχολουνται μονο με τα παιδικα καπριτσια των Πρετεντερη και Τσιμα. Θυμωσε η πρωην αριστερη πριμαντονα για την κριτικη που του ασκησε ο Πρετεντερης και κατεβασε τα μουτρακια της.
Στον μικρο Γιαννακη , δεν αρεσε ο τροπος με τον οποιο ο Παυλακης επαιξε στο ντιμπειτ και του το ειπε και στον αερα. Ο αλλος αντεδρασε και εγινε χαμος. Ουτε ματια δεν αλλαζουν.
Ο Πρετεντερης ,θεωρει οτι το δεξι πανω παραθυρο θελει να ερθει πιο αριστερα τωρα που αλλαζει η κυβερνηση και μαλλον δεν εχει αδικο.Παντως, ο ασπρομαλης δεν εχει πει την τελευταια του κουβεντα.
Δειτε και σημερα το καναλι. Εχει πλακα.

24 September, 2009

Μεγιστος ΚΥΡ


Το...διέπραξε πάλι με...Θεϊκή ατάκα..
-Οι πολιτικοί αρχηγοί έβγαλαν παλι τα μαχαίρια..
-Αυτό δε λεει τίποτα,τα...μαχαιροπίρουνα να μην βγάλουν..

Θαναση παλι τα ιδια;


Βρε μέγιστε συνομιλητή προσωπικοτήτων,θελει πολυ μεγάλη δημοσιογραφική προσπάθεια να τηλεφωνάς στο γραφειο της Γιαννακου και να παριστάνεις τον...θιγμενο Σουφλια και Σιουφα; Σωστά ειπε η Γιαννακου οτι στο Επικρατείας μπαίνουν οσοι ΔΕΝ μπορούν να εκλεγουν...Αμ τον δυστυχή Δαιλακη ; Ακου ο Μπολτ της Δραμας...Ειναι να τους δουλεύεις,αληθεια τα θελει ο καθιστός τους ,αλλα βρε Θανασακη αυτα τα...αστεία τα έκανε ο Νωε πριν μπει στη βάρκα..και ειχε μαζέψει τοτε ... τα κακα παιδια.Τωρα η νεολαία γελαει με τον...Τριανταφυλοπουλο και τον Χατζηνικολαου...έχεις μείνει πολυ πίσω....

KATSAROLA


Όπως...γυαλίζει καθρεφτίζονται μέσα οι...αστυνομικοί συντάκτες....
Δεν σας πέρασε απ το μυαλό ρε δαιμόνια;
Αμ το περιεχόμενο; Τι να κρύβει Πακη; η Μαρκογιαννακη;
Όπως λεει το ΚΟΥΡΔΙΣΤΌ ΠΟΡΤΟΚΆΛΙ πιάσανε τα νηπιαγωγεία ...ας είναι ...κι έτσι.πάλι καλα.

ΓΕΡΜΑΝΟΙ


Ποσο θα θελα να χα αληθινούς πολιτικούς,κομματα με γενναιότητα,ΕΛΛΗΝΙΚΑ,που να αρπάζανε για προεκλογικη σημαία το περιστατικό με τα...ναυπηγεία τον εκβιασμό και την συμπεριφορά των Γερμανων και να λέγανε στο Ελληνικο Λαο.Τι ...συνεταίροι ειναι αυτοι; Μη πως ...χρειαζόμαστε λιγότερα Φολκσβαγκεν;λιγότερα Μερσεντες;λιγοτερες BMW;....Ενώ τωρα συζητάμε αν...γέρνουν τα παραγγελθεντα υποβρύχια και πως θα καλύψει τους εργαζομενους-ανεργους ο κρατικός προυπολογισμος.
Έλεος με τους νταβατζήδες των νταβατζηδων.....

23 September, 2009

ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΣΗ


Γιατί πέρασε απαρατηρητο;.Γαιδουρια έχουμε γινει.Το άκουσαν ολοι και δεν στάθηκε κανεις....
Το είπε χθες ο κουρασμενος.Που το ειδατε-λεει- το σκάνδαλο Ζαχοπουλου, που φαγωθηκατε ολοι;Ρε... πάτερα κοριτσιού,ακομα να καταλάβεις πως πηδούσε ο Ζαχοπουλος;Έταζε διορισμό και η..αλλη εσκυβε.Θα ήθελες να μεγαλώσει..έτσι το παιδι σου;(συγνωμη παιδι μου)...
Αν και πάλι δεν κατάλαβες που ειναι το σκάνδαλο,τι να σου πω ρε καταλληλότερε..
Εσυ Πρωθυπουργός σε μια χωρα σαν την Ελλάδα,ειχες το θράσος να μας πεις πως σε θεματα διαφθοράς δεν κολλαει μυγα στο σπαθί σου,τουλάχιστον ο Ζαχοπουλος πήδησε...Οχι μεταφορικα,απ το μπαλκονι.Εσυ το μπαλκόνι τοχεις μονο για...ομιλιες.Και υπάρχουν ανθρωποι που θα σε ξαναψηφίσουν..για να οδηγείς τον...τοπο.....Ελα..τοπε στον..τοπο σου.

22 September, 2009

ΔΕΥΤΕΡΟ ΝΤΙΜΠΕΙΤ


Καλές και κακές στιγμες,ευτυχώς με ευγένεια ,που απαιτεί ςαπο δημόσια πρόσωπα Το χειροτερο η προσχεδιασμένη προταση για νεο ντιμπειτ.Για μια ακόμα φορά δείχνουν να πιστευουν στα...επικοινωνιακά και οχι στην επίλυση προβληματων.Αν γίνει,πάλι ψεύτης θαναι ο κουρασμένος,παλι προσποιητός, ο δε Γιώργος εκνευριστικά πολιτισμενος...Δυστυχώς δεν ηταν ετοιμόλογος για να του απαντησει Ναι ,αν στο άλλο ντιμπειτ ,μας πεις που πήγαν τα λεφτά και γιατί απεκλεισες απ τα ψηφοδέλτια τόσους...πελάτες της Δικαιοσυνης.Και να φέρεις και τον Ζαχοπουλο να τον...παντρεψουμε για να.. αποκατασταθει.Αν θέλεις πάμε και σ ενα απο τα σπίτια του Ρουσοπουλου,του Λιαπη,του Αχιλλεα και εκει να συζητήσουμε τι εννοείς..αοριστία..στην οικονομια μιας παρεας που ηρθε στην εξουσια....
Το ήθος του Κωστακη πρέπει να μπει στο μικροσκόπιο γιατι και το Βατοπέδι και τα ομόλογα και τους κουμπαρους,και το DVD και τα πάντα γνωριζε.Ας κάνει υπομονή για το επόμενο ντιμπειτ σε 4 χρονια αλλα με αντίθετους ρολους...Ο Γιώργος θα μας παει στο μέλλον και απο αυτο θα κριθει.Εκτος αν ο Κωστακης στείλει την Ντορα που σίγουρα θα τα παει καλλίτερα...

21 September, 2009

ΝΤΙΜΠΕΙΤ


Χασμουρητο.Προβλεψιμοι ολοι.Ποιηματακια ατάκες προκατασκευασμένα,εκφορες μαθητευόμενων ηθοποιων.Τιποτα το ανθρώπινο .Τίποτα φυσιολογικο.Χειροτερος ο κουρασμένος μια και δεν του παει ο ρόλος, με όποιον και να τον...συγκρινεις.Ολοι αυτοί οι σύμβουλοί δεν τους ειπανε τον βασικό κανονα; ΝΑΣΑΙ Ο ΕΑΥΤΟΣ ΣΟΥ...Κανένας δεν ηταν.Κριμα για τον χρόνο μου,η Δημοκρατία βλεπεις,θέλει θυσιες...Μακάρι να ναι η μικρότερη αυτή

ΧΑΤΖΗΝΙΚΟΛΑΟΥ


Συμφωνώ με όσους λενε-με τον α η τον β τρόπο το ιδιο.Χατζηνικολαου μαζεψου.Μαζεψου γιατί η πιάτσα ειναι μικρή και γνωριζόμαστε ΟΛΟΙ.Και τον Κουρη τον συνεταίρο ξερουμε και τον ...Μπαμπα Γιώργη και τα τιμολόγια και πολλά που δεν θέλεις να...ξερουμε.Σου λέμε το μαζεψου οχι ως απειλή ,ως προειδοποιηση.Μην εκτεθείς στο ...μη παρέκει,δεν σε συμφέρει Ανδρα της..χρονιάς...η εποχη αλλαζει οι σκελετοι ομως μενουν!!!

ΤΟ ΒΗΜΑ...ακομα.


Την ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ και τους Αλαφουζους,οχι μόνο τους έπεισε,αλλα και τους κέρδισε ο Γιωργος.Χθες ήταν ο τιμώμενος εμνευστης τους και γιατί να το κρύψουν αλλωστε.Του κάνανε λοιπόν υμνο-λεζαντα με μια εξαιρετική συνέντευξη καλες ερωτήσεις απ τον Αλεξη Παπαχελα και μια πρωτοσέλιδη φωτο,τουλάχιστον εφάμιλλη του..Λευκού Οικου.Και ο Γιώργος τους το ανταπέδωσε με μια δήλωση που σφίγγει κωλους και που το έβαλαν τιτλο..ΔΕΝ ΘΑ ΑΝΕΧΘΏ ΤΑ ΦΕΟΥΔΑ..
Καταλάβατε μαγκες;
Όσο για τον Ψυχαρη και τον φιλο του τον Ρέστη,για ρωτήστε τους.Ειναι αλήθεια οτι εχετε ζητήσει συνεντευξη απ το...επιτελείο του Γιωργου και απάντηση ΔΕΝ εχετε πάρει;;;

ΝΤΟΡΑ ΞΑΠΛΩΜΕΝΗ.....


Και η Ντορα τι κάνει; θα ρωτησετε.Τιποτα δεν κάνει αν και κάποιες στιγμές την ...πιανει η ανυπομονησία...
Η ΝΤΟΡΑ-ως άντρας περισσοτερο απο πολλούς ανδρες-περιμενει στην γωνία..
Και ειναι δίπλα η...στροφη.Την Κυριακή των εκλογών με ενα...φου..θα τον καθαρισει.Και μάλιστα ολοι θα το θεωρήσουν φυσιολογικο.Σου λέει ποιο αλλος ΚΟΠΑΝΟΣ θα...κατάφερνε να μας ρίξει κατω απ το 33%;;;Το ..χειρότερο της ΝΔ ηταν το 38% και ο...κατάκοπος τερμάτισε μετα τον..τελευταιο.

ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΠΑΚΗ νομοθετη


Μη μου πείτε οτι λησμονησατε τις...γροθιές που ..ε ο συνταγματολογος εραστης;Οι πολιτικές γροθιες ομως, ειναι...χειροτερες.Εχει πει και την μαλακία οτι θα...φυγει μαζι με τον Καραμανλή και ο Καλαματιανος δεν ξέρει απο που τουρχονται τα φτυμενα δόντια..
Τα τελευταία νεα ομως πολύ τον ταραξαν....Οκτώ μοναδες ναι 8 μπροστά το ΠΑΣΟΚ. Ο...δικοματισμος ,κυρια Αλεκα,στο..77 %...Τραγική και ραγδαία η πτωση της ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ οπου φαίνεται πως δεν βγαζει απ την 5η θεση ουτε τον Β Αντωναρο ούτε με...αλχημειες.Ο ΣΥΝ μαλλον παίρνει την εδρα και σώζεται ο ...Μουλοπουλος!!!
Εκείνοι που ειναι να τους κλαίνε οι ρεγκες,ειναι οι...θριαμβευτές των Ευροεκλογων ΟΙΚΟΛΟΓΟΙ.Βουτια θανάτου, και να σκεφθούν δε οι κοπανοι ,πως αρκούσε ενα βιντεακι απο την καμμένη Αττικη....Αντ αυτού επιμένουν στον Τρεμοπουλο....

ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ ΜΕ ΠΑΛΑΙΟ ΤΥΠΟ;


Τα δυο παραδείγματα Ψυχαρη-Κουρη ειναι χαρακτηριστικα.Ειναι όμως και οι όψεις του ίδιου νομισματος που ...πληρώνει σήμερα το κενο του καθένα που δεν θέλει να αλλάξει Ζωη και σελιδα...
Δηλαδή, θα παμε στη νέα πολιτικη περίοδο που έρχεται ,χωρις ξεκαθάρισμα στο χώρο των ΜΜΕ;
Δηλαδή θα αλλαξει η κυβέρνηση και θα εξακολουθήσουν οι ΙΔΙΟΙ νταβατζήδες των ΜΜΕ να κρατανε τα...πηδάλια; Την ερώτηση, Τι θα κάνει μ ολους αυτούς που τον εξευτέλιζαν μεχρι χθες, την...προετοιμάσετε για το ντιμπειτ ,κύριοι σύμβουλοι του Γ.Α.Π ; Και τι προτίθεται να απαντησει;
Ο Ομπαμα πάντως -να ξερετε- βασίσθηκε στο ...διαδίκτυο για να εκλεγεί,στη νεα γενια στις νεες νοοτροπιες....Και οι Ισπανοί σοσιαλιστες του Γκονζαλες, -καποτε -τους πρώτους που στειλαν φυλακή ,ητανε τους...δικους τους.Και μείνανε τοσα χρόνια στην Εξουσια...

ΣΤΑΥΡΑΙΤΕ ....


ΔΕΝ ΤΟ ΠΑΣ ΚΑΛΑ.Δεν το πας καθόλου καλα.Αυτα που γράφουμε για τον Κουρη ισχύουν στο πολλαπλάσιο για σενα.Δεν το βλέπω να σε σώζει ο Ρεστης.Ξερουν πολύ καλά -αυτοι που πρεπει-τα ...κολλητιλικια του με τον Ρουσοπουλο τάχα για τις...συχνότητες και τα των ΜΜΕ.Αυτος όμως έχει λεφτά και προτίθεται να τα επενδυσει......Εσύ ,τον ρολο σου τον έπαιζες με το γνωστό ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙΤΕ κυριε Πρόεδρε...την έχεις κάνει την επένδυση σου στον Κωστακη και φυσικά έγραψες υποθηκες ...Σωστα στραφηκες στην...Ιστορία ,γιατι σε λίγο ,θαχεις άφθονο χρόνο για αναπολησεις...

ΝΑΤΟΣ ΚΑΙ Ο ΚΟΥΡΗΣ


Κολοτουμπας αναμενόμενος,ο Γιώργης Κουρης.Ρε ...προστάτη της Δημοκρατίας,εσυ δεν μας ..εσπρωχνες τον κουρασμένο καταλληλότερο και αηδιαζες με το φαύλο σύστημα ΠΑΣΑΟΚ; Τώρα ειδες η τώρα τους σιχαθηκες και αυτούς και την παντελή ανικανοτητα τους; Τωρα τι θες ; μήπως θα θυμηθείς την...ελευθερία του Τυπου; Μια δουλειά κανετε ΟΛΟΙ μάθετε τουλάχιστον να την κάνετε σωστα.Και τους ...πελάτες μάθετε να τους σεβοσαστε.Τι διάολο θα τα κανεις τα στρέμματα,τοσα στρέμματα γης στη Κεφαλονια;Μαζί σου θα τα πάρεις; η θα τ αφήσεις στο γυιο σου να του τα φαει ο Χατζινικολακης; Έγινες λεφτάς,άρχοντας δεν θα γινεις ποτε.Παραδεξου οτι σπεκουλαρεις και όπου πιασει...Μόνο που το Πασοκ θα στη φέρει γιατι στα χει φυλαγμένα....Αν και εκει δεν βλέπω κανεναν να το...κινει ,γιατι σας έχουν αφήσει ΟΛΟΥΣ στην ασυδοσία.....

19 September, 2009

ΞΥΠΝΗΣΤΕ


Τι βλακολογουμε για ντιμπειτ και..Λουλη; Αλλού και αλλιώς παίζεται το πολιτικό παιχνίδι,εκει που ΔΕΝ μπορεί να παρέμβει ακόμα και ο...ενημερωμένος πολιτης.Παραδειγμα.Τα νέα για τις ανακατατάξεις στην Ελληνική αγορά υγρών καυσίμων τα μαθατε; Τα Ελληνικα-Πετρελαια ΕΛ-ΠΕ εξαγόρασαν την ΒP και η ΜΟΤΟΡ -ΟΙL ετοιμάζεται να εξαγοράσει την ΣΕΛΛ. Φυσικά Ελληναρες μου, τα λεφτά τα βάλαμε ΕΜΕΙΣ. Τι δεν καταλάβατε; Τι νομίζετε οτι μας λεει ο Κωστάκης ,οταν εξηγεί πως δεν υπάρχουν λεφτα! Εννοεί πως και να με ρωτήσετε στο...ντιμπειτ που πήγαν τα λεφτά σιγα μη σας πω.Τι απάντηση πήραμε τοσο καιρό που ρωτάμε ;Πως γίνεται να πέφτει η τιμή του αργού και να...ανεβαίνει το λιτρο στη βενζίνη ...τόσο καιρο;
Την ίδια εικονα θα χετε αμα ρωτήσετε πως βουτάει η ΟΛΥΜΠΙΑΚΗ και θριαμβεύει η AIGEAN η πως τα κατάφερε και γιγαντώθηκε ο ΑΚΤΩΡ; Ασε τις ΤΡΆΠΕΖΕΣ που μας αλαλιασαν, αφου ο Κωστάκης επαιζε...PLAY-STASION η οτι άλλο.....ΟΙ Φαρμακοβιομηχανίες ; Το ιδιο, ολοι οσοι μας τα πηραν και αφησαν τον Κωστάκη στην...θεσουλα του ,με τα φιλαράκια του τύπου Βουλγαρακη,Ρουσσοπουλου,Χατζημανουηλ-ναι θα μας...τακτοποιούσε τα Ολυμπιακά Ακινητα...Οι μάγκες επαιξαν το ρόλο,αμείφθηκαν και τώρα φευγουν.Το τραγικό ειναι πως όποιος κέρδισε κέρδισε μια και οι...εκλογές παραγρ'αφούν τα παντα και...απλώς παμε για άλλα!!!! Το πιάσατε το τελευταίο;

18 September, 2009

ΑΜΕΣΩΣ ΟΙ ΑΘΕΟΦΟΒΟΙ


Η Ντόρα ,λίγα λεπτα μόλις μπήκε στο νοσοκομειο,εγινε...ανεκδοτο.Το σκάρωσαν αμεσως...
Το πρωί -λεει- ο...μπαμπάς της,της ειπε.Μη στεναχωριέσαι παιδι μου,πάνω απο ΟΛΑ η ..υγεία!!!
Η...συνέχεια στο ΕΡΡΙΚΟΣ ΝΤΥΝΑΝ....
Συμπερασμα.Απ την πολιτική γλυτωνεις,αν όμως γίνεις ανέκδοτο δεν γλυτώνεις...

ΤΟΥ ΘΟΔΩΡΟΥ


Γιατί επιμένετε ρε καλοπαιδα της ΕΣΠΡΕΣΣΟ; Ποια λαίδη και μαλακίες για την...υποψήφια Πρόεδρο της Δημοκρατίας;Την...κυρία που-ΜΟΝΗ ΤΗΣ-με τον ...Κοτροτσο διοργάνωσε τους Ολυμπιακους Αγωνες;Τι πούρα ,μπικίνι και ..στερήσεις σας εντυπωσίασαν και την κάνατε παλι ειδηση;Την...επιδερμίδα της θελετε να μας δείξετε η ανταγωνισμό με τον πολιτικό ανδρα Μαλελη επιθυμήσατε;...
Ως γυναίκα ,ουτε ο Θόδωρος δεν την....πολυπαιζει -σύμφωνα με ασφαλείς πληροφοριες εκδιωχθεισας καμαριερας.Το σημειο ...G εχει απενεργοποιηθεί...
Αν θέλετε δημοσιογραφικά ,να κάνετε επιτυχια ,ρωτήστε τωρα-που καθεται-τον Κ ΣΗΜΙΤΗ γιατι την έβαλε επικεφαλής και ποιοι του την επέβαλαν...Ρωτήστε και την γνωμη οσων συνεργάσθηκαν μαζι της τωρα,που δεν...πλασάρεται ως παντοδυναμη.Και τους εργαζόμενους του ΕΤ και του 2004 και κάθε συναλαχθεντα... πολλαπλώς με την...λαιδη.Ακους λαιδη ,η ..Αντζελα μάλιστα....

ΑΝΤΩΝΑΡΟΣ ΒΑΓΓ.


Κάποτε -οχι πολυ παλιά- ο Β Αντωναρος ήταν ενας Δημοσιογράφος με κυρος.Ναι ρε μη γελάτε ,τωρα που γελοιοποιήθηκε, ασχολούμενος και...επενδύοντας στον κουρασμενο.Υπηρξε πρόεδρος της ένωσης ανταποκριτών ξενου τύπου,βαριά υπογραφή σε Γερμανικό εκδοτικο συγκρότημα,αναλυτης Βαλκανικών και Μεσανατολικων γεγονοτων.Φυσικα καλά αμοιβομενος.Και εδώ είναι το ...κλειδι.Οταν οι Γερμανοί -στα πλαίσια των περικοπών -του μείωσαν μισθό και μπόνους και εσοδα,επειδή το ..Γκολντεν μπου ειχε καλομάθει στα βουρστ και στα κόκκινα του Ρηνου,στράφηκε στον Κωστάκη και στην πολιτική με...λεφτα των άλλων..
Ενδεικτικό του....αδαμαντινου χαρακτήρα του που ο δυστυχής Αρχελαος-πατερας του-πληρωνε στις Γερμανιες ,για να διαμορφώσει...
Τωρα λοιπόν που το όνομα του προαλείφεται για το ψηφοδέλτιο Επικράτειας,ας θυμηθουν και ας εκτιμήσουν οι Νεοδημοκράτες τα κινητρα του για την Πολιτική και την...προσφορα στον..τοπο.Οσο για το...επικοινωνιακό του εργο ας το...εκτιμήσουν παπαγάλοι και...αλλοι...

ΓΙΑ ΠΟΝΗΡΕΜΕΝΟΥΣ


Εκει στην πολύπαθη γειτονία του Αγ Παντελεημονα Αχαρνών,μήπως ΚΑΙ μετα τα...μέτρα Μαρκογιαννακη στους μετανάστες ,καποιοι επιμένουν;;
Γιατι έμαθα πως τα...συντηρητικά στοιχεια νοιάζονται να διώξουν οχι μόνο τους ξενους αλλα και τους νοικοκυρηδες.Ξερετε γιατι; Γιατι θέλουν να αγοράσουν σε εξευτελιστικές τιμες τα σπίτια και τα διαμερισματακια τους.Μαλιστα....Εχουν την πληροφορία πως η περιοχή θα αναπλασθεί και θελουν να αγοράσουν τωρα -μπιρ παρα-και να βρεθούν αύριο με κερδος...
Πριν πουλήσετε το πατρικό, σκεφθειτε τι ...έγινε και τι δεν έγινε σε άλλες Αθηναϊκές γειτονιες και ποσοι τα οικονομησαν με τα...Λοφτ.
Μέχρι και ο Μαρκογιαννακης -μου λενε -το κατάλαβε και ....κυνηγάει τωρα πιο ηπια.Αν δεν έχει κανει κρούσεις να αγοράσει κι αυτος αφού θα μπορει ως...πρωην.

17 September, 2009

ΣΚΕΨΟΥ ΤΩΡΑ


Όπου και αν ανήκεις,όποιον και αν έχεις πρόθεση να ψηφίσεις ,τώρα που είναι η ωρα ,σκέψου την ποιότητα της ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ μας.
Δες τον τρόπο που καταρτίζουν τα ψηφοδελτια.Αυτος είναι ο δείκτης ποιότητας της Δημοκρατιας.Αν είναι να μιλάς για αξιοκρατία και αξιολόγηση,σκέψου τώρα τα κριτήρια και την διαδικασια.ΑΝ ΕΙΣΑΙ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΜΕΝΟΣ πασο.Αν όμως έχεις ένα δράμι μυαλό, ρίξε ενα φάσκελο σε όσους παίρνουν σοβαρά το....ντιμπειτ.Μιλα τώρα για την Δημοκρατία, μέσα στα κόμματα και ασε την μιντιακη δημοκρατία για τους ηλίθιους και τους...πονηρους.Σκεψου πως η σιωπη σου τους δίνει όπλο...Σχεδόν πέρασε η συντομότατη προεκλογική περιοδος και ουτε οι βασικές αρχές δεν ακουγονται.Πειτε στο ΜΑΛΑΚΑ που επιμένει οτι η οικονομία κρινει τις εκλογές ,οτι η συνέπεια θα έπρεπε να κρίνει τις εκλογες.....Διάολε σκεφθείτε τώρα,οχι μετα την απομάκρυνση εκ του...ταμείου..Αυτο θα ρωτούσα τους αρχηγούς καθώς επίσης και για τα οικονομικά των...μαγαζιών τους..

16 September, 2009

ΒΡΕ ΤΣΙΤΟΥΡΙΔΗ


Βρε Τσιτουριδη,είσαι αφελης.Με την αφέλεια και την πολιτική σου άγνοια ανεβασες τον Καραμανλή και πίστεψες οτι θα ...μοιραστεις την εξουσία μαζι του.Απ την πρώτη στιγμή έπρεπε να δεις και να καταγγειλεις οτι τον ενδιέφεραν δυο πραγματα.Πρωτον πως θα του φερθεί η ...διαπλοκή και οι εκπρόσωποι της.Εσυ τον ανεβασες αυτοί τον...κράτησαν οσο τον κρατησαν.Το δεύτερο και ουσιαστικότερο ηταν να δεις και να καταγγειλεις ότι ειδε ΟΛΑ τα προβλήματα επικοινωνιακα.Δεν τον ενδιέφερε ποτέ να λυσει κανένα πρόβλημα αλλα αντιθέτως ετρεχε να τα...υπερκεράσει..
Μετά τόσα χρονια που πήγες ηρθες,σε πήγαν και σε ..φεραν τώρα θυμήθηκες οτι δεν εχουν μπεσα;Είχαν ποτε μπρε Σαββα καμιά σχεση με τα λαμογια των Βρυξελλών που γνώρισες και το ...στυλακι τους θελησες να μεταφέρεις για λογαριασμό του κουρασμενου;Σε πιάσανε και σενα κότσο αυτό σε πειράζει και σε καιει.Καψτους λοιπόν τωρα που μπορείς σε λίγες μέρες θα σαι εντελώς ξεδοντιασμενος και ο....Λαος της περιφέρειας σου θα σε λυπάται...κοροιδο,με...την καλη ενοια......

15 September, 2009

ΣΥΓΚΥΒΕΡΝΗΣΗ Ε;

Τώρα ,σήμερα,οχι στις...5 ΟΚΤΏΒΡΗ να σκεφθούμε τι θα κάνουμε με αυτούς που διακίνησαν το σεναριο της συγκυβέρνησης και προσπάθησαν , με νύχια δοντια και χολή να μας το περασουν.Τωρα που του ς θυμόμαστε και τους γνωρίζουμε να αποφασίσουμε τι θα κάνουμε με Όλους αυτούς που επιχειρούν χειραγώγηση και μετα...τους ξεχνάμε.. Η .Δημοκρατία θελει εγρήγορση και πυγμη.Που ειναι τώρα ολα τα ...εκδοτακια που 5 χρόνια μας εκθείαζαν τις ατέλειωτες ικανότητες του Κωστακη; Οι κωλοτουμπες εκτός απο αηδία φερνουν και...εμετο,αλλα δεν αρκεί ,γιατί πάλι τα ιδια θα κάνουν....

14 September, 2009

ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ


Όποιος είναι έντιμος ,σήμερα πρέπει να πλέξει το εγκώμιο της ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ. Η δίωξη του...ανακριτή Ν Ζαγοριανου για τον τρόπο που χειρίσθηκε την υπόθεση ΖΗΜΕΝΣ,δείχνει πως....υπάρχουν δικαστές στην Αθήνα και αυτό είναι σημαντικό για ολους.Μην κοιτάτε πως το...προσπερνούν τα ΜΜΕ αν είχαν μυαλο και κρίση και εντιμότητα θαμαστε καλλίτερα...

TYΦΛΗ ΑΡΙΣΤΕΡΑ


Μια αριστερά ,στην Ελλάδα, που δεν προτάσσει προεκλογικά ,την προσπάθεια Ομπαμα για την μεταρρύθμιση στη ΥΓΕΙΑ,είναι μια αποκομμένη ηλίθια και εμπαθής αριστερα.Δηλαδη η...αποκατάσταση του Στάλιν προέχει; Οι ...χειρισμοί του Τσιπρα; η τι έγραψε για το1989 η Ελευθεροτυπία για τον καπετάν Χαριλαο;
Δεν είναι θεμα κριτικής αλλα διαπίστωση στενοκεφαλιας.Η...μισή Αμερική δεν μοιάζει του ...Μπους ,αλλά φρονεί και δουλεύει για την Δημοκρατία και την πρωτοπορια.Αλλο πολιτική αντιπαλότητα και αλλο να μην βλέπεις...

Φορολογηση της εκκλησιας


Απ τα πιο ενδιαφέροντα της ομιλίας του Γ.Α.Π στην Θεσσαλονίκη -την φορολόγηση της εκκλησιαστικής περιουσίας αποφεύγουν να σχολιάσουν οι περισσότερες αδερφαρες σημερα.Δυστυχως δεν έχει χιούμορ λαϊκό ο Γιωργος για να απαντήσει στη ερωτηση-Που θα βρείτε τα λεφτά; με απλό λαϊκό στυλ._ Απ τον Εφράιμ ρε ...μπιτσικομη..γιατι αν περιμένω απ την..Ντούτσε τελεκομ θα ..πάρω χειραψία..

εκλογικα-οικολογικα


Σκέψου να σαι οικολόγος,να νοιάζεσαι για το περιβάλλον,να ναι παραμονές εκλογών και ναχεις αυτή την εικόνα απ το....μελλον.Και να μην κάνεις τίποτα! Μα τιποτα.Πως να σε χαρακτηρίσουν...άδικο θαχουν
* Μπραβο βρε φιλε απ το Αργος.

12 September, 2009

Nα γιατι θα μεινουν μικρα.


Για τα 3 μικρά κόμματα λεω,που οι άνθρωποι τους είναι για πεταμα.Λεω για τους υπευθύνους των γραφείων τύπου που βιάστηκαν να εκτεθούν απ τις 7 τ απογευμα.Εγραψαν και κυκλοφόρησαν δελτία τυπου και αναφερόμενα στην ομιλία Παπανδρέου -πριν εκφωνηθεί -την χαρακτήρισαν γενικόλογη,αόριστη,ασαφή και ασήμαντη ..Ο Γ.Α.Π οχι μόνο ηταν αναλυτικοτατος,συγκεκριμένος ,εβγαλε ουκ ολιγες ειδησεις...Αλλα η ώρα δεν βόλευε τα καλοπαιδα με τις προκάτ αποψεις.Εχυσαν χολή και πήγαν σινεμά..Πάντα τέτοια λεβέντες μου,στη Βουλη μπορεί να μπείτε,αλλα ΜΙΚΡΟΙ θα παραμείνετε λογω βλακώδους και ανεύθυνης νοοτροπίας και αλίμονο στους όποιους αγνους οπαδους σας ,που περιμενουν ενημέρωση...
Εχω και τα νευρα μου με το 0-0 του...μικρου Κετσπαγια και του...εκλεκτορα του που μικροι μου μοιαζουν τοσοι που....παριστανουν τον ΜΕΓΑΛΟ...

11 septempre...



Από οσα διάβασα σχετικά με την ασύμμετρη απειλή και την επίθεση,συγκράτησα ενα και...ουσιαστικο.Απ το 2006 ως σήμερα ,ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΜΑΘΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ.Γιατι άραγε; Δεν το ψάχνουν ολοι σ αυτόν τον κοσμο;Αυτοί που εχουν τι γνώση τι απαντάνε;

11 September, 2009

ΓΙΩΡΓΟΣ- ΣΗΜΙΤΗΣ


Με την κίνηση αυτή,ο Γιώργος κέρδισε την αυτοδυναμία... Σημίτης και πάλι έδειξε μικροτητα.Γιατι δηλαδή δεν του αρκεί η Α Αθηνας η η Α Πειραια; Αν πράγματι θέλεις να κάνεις πολιτική υπαρχουν ρόλοι ,πως τους φτυνεις ολους;ΟΙ σκέψεις του Βενιζέλου ελπίζω να ναι...θετικές....

09 September, 2009

TI ...POLITIKOS ΚΟΣΜΟΣ


Άντε να διαλέξεις ,αμα εισαι χαζοχαρούμενος Ελληνας του..σημερα.Απ την μια ο Ψινακης,απ την αλλη οι βαρόνοι.τύπου Αχ Καραμανλη..
Και μας μιλάνε και για επίλυση κρισεων ,θωράκιση της οικονομίας,προοπτική ανάπτυξης και σύγκληση με την Ευρώπη.Μια ΓΙΟΥΡΟΒΙΖΙΟΝ με ξεφωνημενες. γίναμε, οπου ο Σακης, ως σοβαρος απεχει ,Ο Λιαπης, ο Τσοχατζοπουλος,θιγμενοι,ο Πολυδωρας αδικημένος,ςκαι ο Σουφλιας ονειρεύεται Προεδρία αταξίδευτη, μια και δεν μπαινει στα...αεροπλανα...
Η διαφήμιση που λεει ,που το βρήκες αυτο το φρουτο μήπως θίγει λιγο τους ...ομοφυλόφιλους;Τιτσα μπανάνα...
Κοίτα ανθρώπους που εμπιστευτήκαμε και δεχθήκαμε να μας καθορίζουμε την τυχη..Και σε λιγες μέρες παλι εδω θα είμαστε ..Το Σύμπαν και η ανθρώπινη βλακεία,ειναι απεραντα.Για το πρώτο,ο Αινσταιν, δεν ειναι απόλυτα βέβαιος....

07 September, 2009

ΟΥΓΚ-ΟΥΓΚ


Μη χαζευετε ,μην κολλάτε στο χαζοκουτι.Ξυπνηστε και πάρτε απόφαση αυτή την φορα να φωνάξετε ουγκ-ουγκ σ αυτους που σας κοροϊδεύουν και οχι στον...Σισε..
Τα κέρδη και τα υπερκέρδη συνεχίζονται και αυτοί φορτώνουν την κρίση στους εργαζόμενους..
Ο Σισε δεν έκανε λάθος που γεννήθηκε μαυρος,εσείς κανετε που δεν τους μαυρίζετε..
Ακούτε η κουφαθήκαμε τις...πολιτικές τους θεσεις;
ΝΔ *Αφήστε τι κάναμε 5,5 χρονια,τώρα πάγωμα μισθων και συντάξεων,παγωμένη η αγορά και μετα θα ...δουμε.
ΠΑΣΟΚ* Αν κάνει μαλακία έχασε και μετα...θα δούμε...
ΚΚΕ*Έξω απ την ΕΕ και ...μετά θα δούμε.
ΣΥΝ* Εκλογές με 11 αρχηγούς και μετα...θα δούμε.
ΟΙΚΟΛΟΓΟΙ* Κάηκε η μιση Αττικη και φάνηκαν τωρα, τι να δουμε;
ΟΥΓΚ-ΟΥΓΚ ΡΕ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΟΥΓΚ που τολμάτε και μας προτείνετε να προσέξουμε τον πολιτικο σας λογο.Καραγκιοζηδες της συμφοράς...Γαμω την ατυχια μου..

06 September, 2009

ΞΕΦΤΙΛΕΣ


Μισοστημενες ήταν πάντα οι ερωτήσεις προς καθε Πρωθυπουργό στην ΔΕΘ.Αλλα ρε ξεφτιλες οχι και ετσι.Με ελάχιστες εξαιρέσεις,που έσωσαν τα έντυπα τους και την τιμή της Δημοσιογραφιας,οι πιο πολλές ερωτησεις στον κουρασμένο ήταν για κλωτσες.Μα πολλές κλωτσιές και ηθελα ναξερα αν οι αρχισυντάκτες τους το επέλεξαν η αν τα έπιασαν τα καλοπαιδα απο...πρωτοβουλία,γιατι ειναι η...τελευταία φορα μια και οι λαδωτες θα χαθούν στις 5 Οκτωβρίου...
Το στίγμα ομως και η ξεφτίλα θα μεινει.Τα δημοκρατικά συνδικαλιστακια θα αντιδράσουν;Πως μπορει βρε ανθρωπάκια να μην βρέθηκε ενας να ρωτήσει για τις φωτιες ,για το...μήνυμα των Ευρωεκλογών για τοσα θέματα που καινε τον πολιτη; Τι εκπροσωπούσε αυτος που ρωτησε τι θα κανε τε αμα κερδίσετε;Το μόνο παρήγορο ηταν τα...χειροκροτηματα.Τα συνηθίζουν στις κηδείες των ηθοποιών,εστω και των μη ...ταλαντούχων.

05 September, 2009

ΑΧ ΚΩΣΤΑΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΑΝΤΗ


Ο περιούσιος αλλα ταυτόχρονα γελοίος Ελληνικός Λαος διασκεδάζει με τα καταντηματα του.Και δεν με νοιάζει δεκάρα που διαλύεται ο Συνασπισμός βερμπαλιστων ονειροπόλων,πιο πολυ με νοιάζει ο ...πονηρός Καρατζαφερης και η αλλοπαρμένη Βασίλισσα των ψηφοδελτίων του...Η πολιτική του κώλου εχει απο καιρό επιβληθεί απ τους νταβατζηδες .Φυσικά ουτε με νοιαζει η τύχη του κουρασμενου-καταλληλοτερου και που θα κρυφτεί στις 5 Οκτωβριου.Αφου και τώρα που μας ...αναλύει παλι τους πολιτικούς του προσανατολισμούς κουνώντας κωμικά τα χερια του,δεν βρίσκεται ουτε ενας πραγματικός του φίλος να του πει.Ρε Κωστακη τι κατάφερες στα εύκολα(πριν την κριση) για να μας πείσεις οτι θα το καταφέρεις στα δύσκολα; Πως χειρίστηκες τις αλλαγές που μας ελεγες αναγκαίες;Πως χειρίστηκες τις δαπανες;Το έλλειμμα; τους Νταβατζηδες;Την επανίδρυση; Κυρίως τους...δικούς σου; ΠΩΣ τους χειρισθηκες;Ούτε την οικογένεια σου δεν επεισες.Αχιλλεας,Μιχαλάκης,Νατάσα,τα αποφοιτησαντα το Νηπιαγωγείο δίδυμα να ρωτήσεις αμφιβάλλουν..Ποιο αποδοτικοί υπήρξαν παραγωγικά ο Ρουσόπουλος και ο Βουλγαρακης...Και φυσικά πολυ πιο φιλότιμος ο Ζαχοπουλος....που πηδησε στο κενο καλλιτερα απο σενα.....

03 September, 2009

ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΠΑΡΑΙΤΗΘΗΚΕ


Παντα λεγαμε οτι στο βαθος κληθηκε για μια δουλεια που δεν ηθελε ποτε.Και φυσικα του πηρε χρονο για να το παραδεχθει.Η Πολιτικη ,του αρεσει σαν σπορ.Ο Κωστας ειναι ελιτ χωρις να το αξιζει με πλατες αλλων.Δεν ειναι σκληρα λογια ,ειναι η αληθεια.Το πολιτικο παιχνιδι προσωπικα το πηρε πανω του απο την περσυνη ΔΕΘ και τουρθε και η κριση και να πως τα ..καταφερε.Ο σνομπισμος του,νομιζει οτι ειναι αριστοκρατης,δειτε σε τι επιλογες φιλων και συνεργατων τον οδηγει.Κανει συσκεψη με τον Αδριανο τον Αντωναρο και τον Αγγελου.Ακομα και τον Λουλη που τον ανεδειξε θελησε να τον κοντυνει μολις-εικαζω-του ειπε την αληθεια.Τωρα καλειται να μας πεισει τι τον εμποδισε εκτος απ την ανικανοτητα του,να κανει 5 χρονια αυτα που δεν εκανε πριν την κριση.Αυτοι που ουσιαστικα κυβερνουν δεν τον θελουν και τον ριχνουν.Τον δοκιμασαν,τα πραγματα πηγαιναν καλα οσο μοιραζε,αλλα τωρα η αγελαδα αδυνατισε πολυ.Η χωρα θελει αλλαγη και λυσεις.Ο Κωστας χαλασε τις ισορροποιες και απερχεται ατιμωτικα γιατι αργησε να επιλεξει την ηττα διαλεγει την συντριβη.Εμενε στην εξουσια οσο μπορουσε να απομακρυνει τον Τσιτουριδη τον Μαγγινα και αλλες πολιτικες λαμπηδονες,απ την στιγμη που του ξεφτελιζει τον...Καραμανλισμο του ο καθε Μανωλης το παιχνιδι ειχε λαβει τελος.